keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

MAALISKUUN LOPPUUN KULUTETUT


Maaliskuussa kului taas kiva määrä purnukoita loppuun ja tästäkin joukosta löytyi muutama tuote, mitkä varmasti tulen jatkossakin hankkimaan :). Joukossa oli myös yksi vanha tuttu, mikä toi mieleen paljon muistoja menneisyydestä.


Frank Provost Expert Colour shampoo - Ostin tarjouksesta isot putelot Frank Provostin shampoota ja hoitoainetta, joista shampoo loppui viime kuun aikana. Tykkäsin todella paljon tästä shampoosta ja se tuntui sopivan hyvin hiuslaadulleni. Ensin ajattelin, että tulen kyllästymään tähän shampooseen sen ison koon takia, mutta niin ei käynyt. Tätä shampoota tulen varmasti vielä joskus hankkimaan :).


Lumene Lähde tasapainottava 23h kosteusvoidegeeli - Lumenen Lähde-sarjan kosteusvoide oli aivan ihana ja sopi hyvin iholleni! Loppuvuonna tästä kosteusvoidegeelistä tuli minulle suuri pelastus, kun kärsin kolme kertaa flunssan kahden kuukauden aikana ja nenänpielet olivat kokoajan auki. Tämä voide ei kirveltänyt liikaa, kun sitä levitti rikkinäiselle iholle ja se antoi iholle ihanan ja pitkäaikaisen kosteuden.


Beauty Skin Care meikinpoistoaine - Päätin maaliskuussa laittaa mahdollisimman vähän rahaa meikinpoistoaineeseen ja halvin tuote, minkä löysin, oli tämä Beauty Skin Caren meikinpoistoaine. Tuote oli ihan ok, mutta vahvemman meikinpoistoon ei tässä tuotteessa ollut tarpeeksi potkua. 


Dermosilin Living käsivoide - Sain anopiltani joululahjaksi Dermosilin käsivoiteita, joista ensimmäisenä käytin tämän Living-rasvan. Käsivoide oli järkyttävän hyvä! Se imeytyi hyvin, auttoi erinomaisesti kuivaan ihoon ja tuoksui vielä todella hyvälle.


Laura-hajuvesi - Löysin kaapista Laura-hajuvesipullon, jossa oli hajuvettä vielä tilkka jäljellä. Päätin käyttää sen loppuun, että putelon saisi pois nurkista pyörimästä. Olen omistanut Laura-hajuvesiä muistaakseni  kolme kappaletta, joten tätä tuoksu on tullut käytettyä paljon ja sen ympärille on kietoutunut paljon muistoja. Nyt, kun hajuvettä käytin, niin vanhoja muistoja palasi mieleeni aina teinivuosilta. Jotenkin hajuvesi ei enää tuntunut omalta, joten luulen, etten tule hankkimaan Laura-hajuvettä enää hajuvesikokoelmiini.


Batisten kuivashampoo - Maaliskuussa kului loppuun myös Batisten kuivashampoo, mikä sopii tummille hiuksille. Tykkäsin tästä kuivashampoosta todella paljon ja uskon, että tulen tätä vielä joskus hankkimaan uudestaankin.


XZ:n hoitosuihke - Hiukseni eivät selviäisi ilman hoitosuihkeita ja olen todennut, että parhaiten hiuksilleni sopii nämä XZ:n hoitosuihkeet. Suklaa&vaniljan tuoksuinen hoitosuihke ei taaskaan pettänyt ja olin todella tyytyväinen tähän tuotteeseen.
4 kommenttia on "MAALISKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
 1. En tiennyt, että Batistella on tollainen kuivashampoo ihan tummillekin hiuksille! Täytyypä pitää mielessä. Ja voi Laura, siis tuota tuoksua tarkoitan :D Mullakin on siitä paljon muistoja. Taisin ostaa oman pullollisen Prahasta luokkaretkellä, kun olin 9. luokalla. Siitä nyt tosiaan jo se 15 vuotta aikaa :D Mutta muistan, että silloin käytin sitä jonkun aikaa. Tunnistaisin kyllä tuoksun vaikka unissani! Mutta joihinkin tuoksuihin sitä ei vaan osaa enää palata, kun yhdistää ne liiaksi johonkin tiettyyn elämänvaiheeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kumpuaa ne teinivuodet liikaa ton hajuveden takia ja sitä tuoksua ei vain pysty unohtamaan, niin paljon sitä on tullut käytettyä :D.

   Poista
 2. Laura on kyllä omintakeinen tuoksu, itsellä ei ole ollut mutta olen ihastellut muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja sillon aikoinaan ensimmäisen tai toisen Laura-hajuvesipullon kohdalla tykkäsin siitä, mutta nyt ei enää :). Jotkut muistot vain pilaavat hyvät hajuvedet :D.

   Poista