perjantai 20. huhtikuuta 2018

MEIKIT, TUOKSUT JA IHONHOITOTUOTTEET VENETSIAAN


Venetsian reissuun on enää vain vähän aikaa, joten nyt sain pakattua meikkipussukkanikin matkaa varten valmiiksi. Neljän päivän reissu on vielä helppo meikkien ja ihonhoitotuotteiden suhteen, joten meikkipussin sisällön saa hyvin pidettyä minimissä. Pidemmät reissut olisivat sitten jo asia erikseen, kun alkaisi kaipaamaan muitakin tuotteita, eikä vain niitä muutamaa samaa meikkituotetta.

Kurkataanpas mitä pakkasin meikkipussiin.
Meikkipussiin tulee tottakai ne perus tuotteet, joita käytän arkimeikissä. Niiden lisäksi pakkasin mukaan Sleekin luomiväripaletin, jossa sävyvaihtoehdot riittävät hyvin neljäksi päiväksi. 

Huulikiillot jätän tällä kertaa kotiin, koska mikään ei ole niin ärsyttävää kuin aukinaiset hiukset tarrautuneena huulikiillossa. Puniksi valikoitui Revlonin tumma puna, mikä on lempparini sekä Avonin Mark-puna, minkä esittelin TÄSSÄ postauksessa.


Tuoksut olivat helppo valita, koska minulla oli muutama tuoksutesteri ehtinyt kertyä laatikkoon. Valitsin kaksi tuoksua mukaan - Oscar de la Rentan Bella Blanca-tuoksun sekä Elie Saabin L'eau Couture-tuoksun.


Novexpertin hoitovoide pääsee reissussa testiin. Ehkä on vähän riskiä ottaa mukaan matkalle voide, mitä ei ole koskaan käyttänyt, mutta eipä reissu onneksi pitkä ole, jos voide ei sovikaan iholleni :).

Kasvojen puhdistamiseen valitsin Lumenen Lähde Micellar Water-puhdistusveden, koska tämä 50ml puteli on juuri sopivan kokoinen matkalle. Toivotaan vielä, että puhdistusvesi olisi tehokas!
3 kommenttia on "MEIKIT, TUOKSUT JA IHONHOITOTUOTTEET VENETSIAAN"
  1. Jos käytät yhtään vahvempaa meikkiä,niin suosittelen testaan tota ny vielä Suomessa.. Mulla ei ainakaan lähtenyt tolla Lumenella edes meikkivoide.. :C En tiedä,että oliko mun lumenen Glownude meikkivoide muka liian "tujua" - ei lähteny, mutta ei myöskään toivookaan,että olisin saanu tolla ripsivärin pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, pitää tänään kokeilla :/. Täytyy ottaa sitten puhdistusliinoja mukaan, jos ei näytä toimivan :).

      Poista