maanantai 16. huhtikuuta 2018

PÄIVÄN NASSU 16/04/18


En tiedä onko kevät saanut minut sekaisin, mutta olen tykästynyt tällä hetkellä kultaisiin sävyihin. Tänään mietin, mitä koruja ottaisin Venetsiaan mukaan ja aina huomasin katselevani koruistani niitä kultaisia yksilöitä. Kullan ihannointi näkyy myös vapaapäivieni meikeissä - tänäänkin tajusin meikkauksen jälkeen, että jälleen kerran olin tehnyt silmämeikin, jossa kilpaa säteilee kultaisia sävyjä. 


Tämän päivän meikkiin pääsi osaksi Maybellinen The Nudes-paletti, josta käytin kolmea eri sävyä päivän meikissä. Tummin sävy näistä kolmesta viehätti minua todella paljon, siinä oli hyvä pigmentti ja luomilla sävy oli aivan upea.

Vaikka Maybellinen paletista löytyy kivoja sävyjä, niin se ei ole niin laaja sävyiltään, että ottaisin tätä palettia Venetsiaan. Tykkään reissuille ottaa aina yhden luomiväripaletin mukaan, josta löytyy mahdollisimman paljon erilaisia värejä, mutta paletti ei kuitenkaan saa ollan kovin suuri. Maybellinen paletti olisi ollut passelin kokoinen mukaan, mutta päädyin kuitenkin hieman moninaisempaan luomiväripalettiin - myöhemmin tällä viikolla on siis vielä tiedossa postaus meikkipussini sisällöstä Venetsian matkalle :).


2 kommenttia on "PÄIVÄN NASSU 16/04/18"
  1. Tosi kaunis meikki, tuo kultainen sävy on Nudesin parhaita sävyjä. Nudes on muutenkin ihana paletti, tosi paljon käytän kiireisinä työaamuina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Sävyt kyllä sopivat hyvin arkeen :).

      Poista