tiistai 29. toukokuuta 2018

11 BERNIN PENTUA

(Rokka etualalla)

Sunnuntai oli vilinää täynnä, koska suuntasimme päivää viettämään Laukaaseen ja pentutapaamiseen. Oltiin keväällä jo sovittu kasvattajan ja muiden pentujen omistajien kanssa, että toukokuussa pidetään pentupäivät ja vitsit miten hienoa oli, kun kaikki pääsivät tulemaan. Pentuja kokoontui siis 11 ja paikalle saapui myös pentujen äiti, Elli.

(Rokka keskellä.)

(Rokka oikealla.)

Rokka alkuun arasteli, varsinkin uroksia, mutta aika nopeasti yhtyi veljien ja siskojen kanssa leikkiin. Rokasta oli hauska huomata, ettei se ollut joukon rasavillein vaan seurasi hieman taka-alalta, mutta oli kuitenkin leikissä mukana. Mutta voi sitä onnea, kun Tyyne-pentu saapui viimeisenä paikalle ja nämä kaksi pääsivät näkemään. Tosiaan Tyyne ollaan nähty kevään aikana kaksi kertaa ja Rokka sekä Tyyne selkeästi muistivat toisensa. He leikkivät loppuajan oikeastaan vain kahdestaan ja kokoajan olivat kuin majakka ja perävaunu.

 (Rokka vasemmalla.)

 (Rokka etualalla.)

Oli kiva nähdä kaikki pennut ja kuinka ne ovat kasvaneet. Kaikki olivat niin erilaisia, mutta kuitenkin niin samanlaisia. Muutama uros ja narttu olivat selkeästi isompia, oikein jässiköitä - Rokka oli kokonsa puolesta keskikokoinen.

Pentutapaamisessa oli mukava nähdä myös omistajat. Yhdet seuraavat pentutreffit sovimme jo yhden omistajapariskunnan kanssa. Ihan huippua oli saada tietää, että kaksi pentua asuvat melkein naapurikunnissa :).

Viikonloppu oli kyllä niin koiratäyteinen viikonloppu, että huh huh. Viikonloppu oli kuitenkin todella kiva ja opettavainen. Tuli pentutapaamisessa sekin opittua, ettei meidän Rokan vatsa kestä koirien pannaria sekä makkaraa...

  
 
4 kommenttia on "11 BERNIN PENTUA"
 1. On tuola ollut kyllä varmasti menoa ja meininkiä <3 Varmasti mielenkiintoista seurata kuinka Rokka toimii noin isossa porukassa! :D Hieman harmittaa, kun ei tiedetä sen tarkemmin Jaren sisaruksista, että mihin päin ovat menneet.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai kasvattajalta saa tiedon? :) Oli kyllä hauska nähdä joo millainen Rokka on porukassa ja olin kyllä helpottunut, että oli hieman enemmän sivustaseuraaja eikä se rämäpäisin :D.

   Poista
 2. Hihi, tosi ihana postaus! <3 Tässä lukijana ihmettelee, miten erotat omasi joukosta, vaikka toisaalta itsekin olen tietysti erottanut omat lemmikkini (jopa akvaariokalat, vaikka niitäkin oli usein iso parvi samaa lajia) toisten joukosta, samoin kotipihan tutut varikset ja harakatkin ja jopa pihalammen vesiliskot, joten ei pitäisi yhtään kummastella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kuvista on helppo erottaa, mutta tuolla paikanpäällä erottaminen oli vaikeeta, kun pennut olivat kokoajan liikkeessä :D. Useasti piti käydä pannasta tarkistamassa onko oma pentu kyseessä :D.

   Poista