torstai 3. toukokuuta 2018

BLOGIN ULKOASU MUUTTUU

 

Huomenta! Blogin ulkoasu on muuttunut, eikä se ole vielä valmis. Älkää siis turhautuko, jos sivut ovat jonkun aikaa kesken. Pitikin ryhtyä tähän hommaan, koska en ole mikään koodivelho... Ehkä sivut ovat valmiit vielä tämän vuoden aikana... Tai sitten ei.

6 kommenttia on "BLOGIN ULKOASU MUUTTUU"
 1. Haha, kyllä se siitä! Näyttää jo ihan hyvältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat häiritsee mua ylikaiken, kun haluaisin ne suuremmaksi, mutta ei onnistu.. Päänsäryn tästä saa :D.

   Poista
  2. Muistaakseni joissakin ostetuissa ulkoasuissa on määritelty kuvien koko automaattisesti (esim 800px), mutta esim. täältä --> http://www.ristiin-rastiin.fi/2014/08/blogin-kuvakoon-helppo-muutos.html voisi löytyä vastaus ongelmaasi :)

   Itse tuon kuvani Flicrin kautta ja liitän kuvien koodinpätkän html-puolelle (löytyy "luo" -napin vierestä kun avaat uuden tekstikentän), ja vaihdan sieltä sitten ne halutut levydet kuville.

   Poista
  3. Kiitos Tuuli vinkistä, tuota olen jo kokeillut :). Tuo ulkoasuni pohja ei vain anna mahdollisuutta nähtävästi suuremmille kuville - täytyy varmaan harkita uutta pohjaa tai sopeutua :/

   Poista
  4. Voi ei :( Auttaisikohan blogin leveyden muuttaminen suuremmaksi tai sitten html-koodista oikean koodinpätkän etsiminen ja sen muuttaminen? Toivottavasti löydät ratkaisun ongelmaan! :)

   Poista
  5. Nyt onnistui, kun uuden pohjan laitoin :D.

   Poista