keskiviikko 2. toukokuuta 2018

HUHTIKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Huhtikuussa loppui kiva määrä tuotteita ja uusia tuli hankittua tilalle. Tähän postaukseen en kuvannut ollenkaan Venetsian reissulla loppuneita shampoota, hoitoainetta tai suihkusaippuaa, koska heitin ne Italiassa roskiin, ettei niitä tarvitse enää takaisin Suomeen kantaa. 

Huhtikuun tuotteista pari tuotetta oli ihan hirvityksiä, että toivoin kovasti niiden loppuvan nopeasti. Pari kivaakin, jopa yllättävän kivaakin, tuotetta löytyi loppuneiden joukosta :).


Frank Provostan Expert Colour hoitoaine - Maaliskuussa loppui tämän sarja shampoo ja silloin kerroinkin, että tykkäsin tosi paljon näistä tuotteista. Ne sopi hiuksilleni hyvin ja varmasti jatkossakin tulen näitä hankkimaan.

Lushin Santa's Christmas-suihkusaippua - Tämä tuote oli kamala! Ensinnäkin saippuaa tuli todella nihkeästi putelosta, mikä ärsytti todella paljon, kun joudut kaikilla voimillasi puristaa, että purkista tulisi riittävä määrä saippuaa. Sitten se väri.. Saippua muuttui iholla vaaleanpunaiseksi, mikä oli omaan makuuni ällöttävää. Tuoksukaan ei ollut sopiva minulle, koska se oli liian makean ällöttävä. Tätä tuotetta en hankkisi enää.

Herbinan Hloss&Shine shampoo - Herbinan shampoo ei nyt vakuuttanut ollenkaan, koska se ei tuntunut sopivan hiuslaadulleni. Shampoon luvataan kosteuttavan, mutta omia hiuksiani se kuivatti. Tätäkään tuotetta en enää ostaisi.


Elie Saabin L'eau Couture tuoksunäyte - Elie Saabin tuoksu näyte oli ihan ok, mutta en ehkä täysikokoisena tuotteena tätä hankkisi. Jotenkin tuntui siltä, että tuoksusta jäi jotain puuttumaan.

Oscar de la Rentan Bella Blanca tuoksunäyte - Kerroin jo aiemmin blogissa, että tämä tuoksu oli niin ihana, että haluaisin tämän normaalikokoisena hankkia. Tuoksu oli ihanan kesäinen, mutta ei ollenkaan liian makean tuoksuinen.

Vichyn Idéalia Night Recovery Gel-Balm yövoide - Oi tämä Vichyn yövoide oli ihana! Se sopi hyvin iholleni ja aloin jopa harkitsemaan tämän yövoiteen hankkimista normikokoisena.

Garnierin Micellar puhdistusvesi - Minulla ei ollut kovat odotukset Garnierin puhdistusvedelle, mutta se yllätti minut ihan positiivisesti. Garnierin puhdistusvesi ei ehkä olisi ensimmäinen valintani, kun ostaisin puhdistusvettä, mutta sitä voi ainakin jatkossakin hankkia, jos muuta parempaa ei ole saatavilla.

Lumenen Nirdic Chic kulmageeli - Alkuun vähän epäilin väritöntä kulmageeliä, koska olen aiemmin käyttänyt vaaleanruskeaa kulmageeliä. Kulmageeli osoittautui todella hyväksi, ehkä jopa paremmaksi kuin värillinen geeli. Tänään kävinkin Tokmannilta hakemassa uuden värittömän Lumenen kulmageelin meikkipussiini.


Dermosilin deodorantti - Dermosilin deodorantti oli todella hyvä, oikeastaan yksi suosikkini kaikista deodoranteista, mitä olen kokeillut. Se ei ärsyttänyt kainaloiden ihoa ja tämän deodorantin tuoksu oli todella hyvä, mutta ei liian voimakas.

BIO2YOU:n silmänympärysnaamio - Huhtikuun Bette Boksissa tuli BIO2YOU:n silmänympärysnaamiot, joita piti heti kokeilla ja ne oli aivan täydelliset! Naurettavan näköisethän ne olivat silmien alla, mutta ai, että miltä silmänympärysiho tuntui naamioiden jälkeen! Näitä voisi jatkossakin hankkia!

Löytyikö näistä sinulle tuttuja tuotteita?
4 kommenttia on "HUHTIKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
 1. Minustakin tuo väritön geeli on parempi kuin värillinen :) toimii vaan jotenkin paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ja jotenkin pehmentää kulmaväriä :).

   Poista
 2. Toi lumenen väritön kulmageeli on ihan lempparituotteitani! :) En edes tiedä kuinka mones purkki mulla on jo käytössä, mutta tuo on kyllä yksi niistä meikkituotteista, joita en varmasti ihan helpolla tule vaihtamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! :) Kulmageeli pitää hyvin karvat ojennuksessa ja tuo vähän ryhtiä kulmiin :).

   Poista