tiistai 22. toukokuuta 2018

INSTAWEEK 20

Hyvää huomenta! Eilen en avannut ollenkaan konetta työvuoron jälkeen, koska olin koko illan kotosalla koiravahtina ja pyykkivuoren selättäjänä. Rokalla meni vatsa aivan sekaisin eilen aamulla ja joutui päivällä olla neljä tuntia yksin, kun olimme töissä. Ilokseni sain todeta kotiin saapuessani, että neljä tuntiakin oli aivan liikaa, kun koiran maha on sekaisin. Nimittäin poitsulla oli tullut hätä ja oli sitten paniikissa asioinut meidän sängylle. Eilen tulikin sitten pestyä peittoja ja lakanoita oikein urakalla. 

Tänään vietän vapaapäivää ja tarkoitus olisi suunnata Terhin kanssa Ideaparkkiin :). Onko teillä minkälaisia suunnitelmia tälle päivälle? :)


1. Kokeilin ensimmäistä kertaa nakkikeiton tekoa ja tästäkin keitosta tuli oikein maukasta.
2. Ah, ihana kesäpäivät. Olemme Rokan kanssa hengailleet takapihalla aamupäivät ennen iltavuoroihin lähtöä.
3. Rokka ei tosin ole mikään helteiden fani, mutta viihtyy pihalla kunhan raikasta vettä on kokoajan saatavilla ja varjopaikka.
4. Pitkästä aikaa tuli herkuteltua marjasmoothiella.


1. Hämi nautiskeli sohvalla auringosta.
2. Vapaapäivän nassu ja NYX Lingerien testailua.
3. Ystäväni kertoi ihanasta metsästä, jossa käy koiran kanssa lenkkeilemässä, joten pitihän tuo paikka käydä tsekkaamassa. Ihana satumetsä.
4. Myös seuraava aamu kulutettiin samaisessa metsässä.


1. Aamukahvi ennen iltavuoroa.
2. Voikukat ovat nyt puhjenneet oikein urakalla kukkaan.
3. Ystäväni sai houkuteltua minut jumppaan ja vitsit oli siistii! Koko kropan jumppa oli tehokas ja mikä parasta niin se pidettiin ulkona rannalla.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti