keskiviikko 9. toukokuuta 2018

JEFFREE STAR HUULIPUNA


Olen pitkään ihastellut Jeffree Star:n meikkejä, mutta en ole raaskinut hankkia meikkipussiini yhtäkään yksilöä kyseiseltä merkiltä. Pari viikkoa sitten asetin pihipeikon taka-alalle ja tein tilauksen. Kohta kotiin saapuikin Jeffree Star:n huulipuna sävyssä Calabasas.

Olin ensin innoissani tilauksestani, mutta parin kokeilukerran jälkeen en oikein tiedä mitä ajattelisin tästä huulipunasta. Ensinnäkin huulipunan ulkoasu ei oikein miellytä silmääni, pidän ehkä klassisemmista ulkoasuista huulipunissa. Tärkein asia, mikä vaikutti ristiriitaisiin fiiliksiini oli huulipunan levittäminen. Jeffree Star:n huulipuna on kovin kuivan ja kankean tuntuinen, mikä ei tee huulipunan levittämisestä helppoa. Kestoltaan puna on todella hyvä, mutta tämä taas ei ole siinä kohtaa kiva, kun huulipunan levitys on niin vaikeaa...


Jeffree Star:n huulipuna ei nyt lyönyt minua ällikällä niin paljoa, että tilaisin enää merkin punia lisää. Voisin tosin harkita Jeffree Star:n nestemäisiä huulilakkoja.

Onko sinulla Jeffree Star:n kosmetiikkaa, mitä olet niistä tykännyt?


2 kommenttia on "JEFFREE STAR HUULIPUNA"
  1. Toi sävy on kyllä ihan täydellinen <3 mulla JS:n huulilakka, se on kans vähä tönkköä levitettävää, mut pysyy kuin tauti.. tykkään noista kyllä, mut väittäisin et hypetys on ehkä kovempaa kuin laatu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen samoilla linjoilla :/. Tämän huulipunan sävy on kyllä ihan kiva ja tämän sävyistä punaa ei vielä minulta aiemmin löytynyt :).

      Poista