keskiviikko 23. toukokuuta 2018

MEIKKI VAALEILLA HUULILLAViime viikolla halusin vapaapäivänäni tehdä meikin, jossa osana olisi vaaleat huulet. Sain tähän innostuksen NYX:n Lingerie punasta, jonka sävy on nudemainen Corset. Olen pitkään käyttänyt tummia huulipunia tai sitten vaaleita huulikiiltoja, joten alkuun naamani näytti kummalliselta, kun olin huuliin levittänyt vaalean sävyisen punan. Kohta kuitenkin aloin tykkäämään todella paljon lopputuloksesta ja täytyy sanoa, että tämä meikki oli yksi suosikkini tämän vuoden meikeistäni.


Luomivärit valitsin Revolution-paletista, jota olen jo monta kertaa blogissa hehkuttanut. Sisänurkkiin käytin Universal-sävyä (keskimmäinen sävy) ja ulkonurkkiin Copper Shimmer-sävyä (oikean puoleinen sävy). Häivytykset tein vielä vaalealla Shimmer Heart-sävyllä.

Luomivärien sävyt sopivat kauniisti Lingerie punan kanssa ja kokonaisuus oli tasapainoinen. Hohtavat luomivärit tulivat mielestäni hyvin esiin mattapunan kanssa.

Olen pohtinut mielessäni paljon juhlameikkejä, koska juhlimme loppukesästä mieheni siskon häitä ja aloin jopa lämmetä ajatukselle, että häihinkin tekisin vaalean huulimeikin. Tämä nudemainen puna olisi myös siitä helpompi tapaus juhliin, koska punan kulumista ei ihan niin helposti huomaisi.

Mitäs mieltä olette tästä meikistä? :)


4 kommenttia on "MEIKKI VAALEILLA HUULILLA"
 1. Heitin sinulle perinteisen blogihaasteen blogini puolella! ;)<3

  VastaaPoista
 2. Ihanan naturelli meikki! :) Itse en ehkä osaa käyttää nudepunaa, kun olen jo muutenkin niin kovin vaalea ja vaaleat hiukset (ainakin tällä hetkellä), niin miten sitä osaisi. Siulle tuo käy hyvin. Häihin saattaisi sopia joku pirtsakka pinkki? :) Mutta totta tosiaan, että tuon kanssa ei huomaisi, jos lähtee puna vähän pois. :) Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tumman silmämeikin kanssa nudepuna menee hyvin vaalea hiuksisellakin :).

   Poista