lauantai 19. toukokuuta 2018

NYX LINGERIE


Olen jo kauan pohtinut hankkisinko NYX:n paljon hehkutettuja Lingerie nestemäisiä huulipunia ja lopulta päädyin tilaamaan ne Cocopandalta. Ja kyllä kannatti! Sävyt ovat just eikä melkein mua ja kestoltaan nämä huulipunat ovat täydellisiä!

Tilasin NYX:n Lingerie huulipunia kolmen punan setissä, jossa tuli sävyt Corset, Embellishment ja Black Book. Kaipailin kunnon nude punaa ja sen löysin tästä Corset-sävystä. Myös Embellishment ja Black Book ovat kauniita sävyjä ja ne sopivat niin moneen.

NYX:n nestemäisistä huulipunista taisi tulla heittämällä minun lemppareitani! :) Oletko sinä kokeillut NYX:n nestemäisiä punia?


6 kommenttia on "NYX LINGERIE"
 1. Corset sekä useampi muu löytyy minulta :) Exotic on ihana jos sellaista punaista kaipaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sävy myös tuo Exotic :). Voisin oikeastaan kaikki Lingerien sävyt hankkia :D.

   Poista
 2. Voi miten ihanan hempeitä sävyjä! Mä en ole näitä kokeillut, mutta tuo Black Book tai Embellishment vois olla sävyinä aika kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat aivan ihania! Kävin Sokos Emotion:ssa näitä myös hypistelemässä ja mielestäni koko sarjan sävyt ovat kauniita :).

   Poista
 3. Mä oon tykästynyt näihin Nyxin huulipuniin ja nuo kaikki kolme on aivan ihanan sävyisiä<3 Todella kiva blogi muutenkin sulla!

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Viivi :). Nämä punat ovat kyllä huippuja! :)

   Poista