lauantai 26. toukokuuta 2018

SORMUSHAUKKA

Mainitsinkin, että olemme menossa tänä kesänä ainakin yksiin juhliin - mieheni siskon häihin. Olen alkanut asua jo hyvissä ajoin pohtimaan, koska minulla on aina vaikeuksia löytää sopiva mekko, jossa viihdyn koko päivän. Helpoimpia asiota asukokonaisuudessa ovat korut. Ostan kaula- tai rannekorun vasta, kun olen mekon valinnut, mutta nyt jo ostin sormukset, jotka olin jo kuvitellut asuun.


Halusin hankkia paljon erikokoisia ja simppeleitä sormuksia, joita voin sitten yhdistää asuun sopivaksi. Päädyinkin ostamaan H&M:stä kolme sormuspakettia, kaikki sormukset kullan sävyisinä. Kaikkien pakettien sormukset ovat erilaisia, mutta kuitenkin sellaisia, että niitä on helppo yhdistellä keskenään.


Nyt on yksi alue asukokonaisuuteen päätetty, vielä olisi jäljellä ne vaikeimmat: mekko ja kengät.

Oletteko te menossa tänä kesänä juhliin ja onko asu jo löydetty? :)2 kommenttia on "SORMUSHAUKKA"
  1. Tänä kesänä ei juhlia ole tiedossa, mitä olen vähän harmitellut, koska olisin löytänyt jo monta ihanaa mekkoa. Silloin kun juhlia on tiedossa, niin mekkoa ei kyllä löydy ei millään. Ja jos nyt ostaa varuille mekon, niin todennäköisesti se ei sitten enää miellyttäisikään kun juhlat olisi edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ainainen ongelma :D. Mulla on nyt Zalandolta ja Nellyltä tullut mekkopaketit eikä niistäkään sopivaa mekkoa löytynyt :D. Onneksi tässä on vielä aikaa :D.

      Poista