maanantai 14. toukokuuta 2018

TOUKOKUUN BETTE BOX

Nyt pitää heti postauksen alkuun sanoa yksi ihanan positiivinen asia ennenkuin alan haukkumaan tämän kuun boksia. Kuinka ihanaa onkaan, kun ulkona voi kuvata jo aamulla klo 7 jälkeen? Aurinko paistaa jo hyvin ja kuvista saa oikein hyvät pelkällä luonnonvalolla. Ihanaa aikaa tämä kesä :).

Mutta tosiaan tämän kuun Bette Box oli kyllä suuri pettymys. Jos olisin tiennyt tämän boksin sisällön etukäteen niin en olisi tätä boksia halunnut tai saatika maksanut tästä sisällöstä. Toivotaan, että kesäkuun boksi olisi parempi - siihen ei paljoo vaadita.


Schwarzkopf Live värisuihke - Yksi hämmentävä tuote oli tämä värisuihke. Vappuun tämä ei edes kerennyt ja pohdin katsooko Bette Boxin porukka oikeasti edes niitä tilaajien kauneusprofiileja? Miksi ihmeessä minullekin tuli sininen väri, kun minulla on tumma tumma, josta tämä ei näy mihinkään. Tämä tuote lähtee kiertoon.


Muumi hiuslenkit - Hei ihan tosi, oliko tämä lasten vai aikuisten boksi? Muumilenkit eivät nyt innosta yhtään vaikka kuinka lupaavat pitää hyttyset loitolla. Tämänkin aion laittaa kiertoon.


Four Reasons Black Edition Shimmering Spray - Kimalteleva viimeistelysuihke on vähän mielipiteitä jakava tuote. Toisaalta tämä suihke voisi olla kiva esimerkiksi uudenvuodenjuhliin, joissa kimallusta saa olla vaikka kuinka paljon. Mutta missä muualla tätä käyttäisi, ettei näyttäisi esimerkiksi lähikaupassa liian yliampuvalta kimaltelevilla hiuksillaan?


Lumene Valo Glow Reveal Kirkastava & Kuoriva naamio - Tottakai Lumeneakin piti olla toukokuun boksissa ja se oli nyt ihan hyvä, koska tämä Lumenen naamio oli ehkä boksin kiinnostavin tuote. Olen nyt innostunut naamioista, joten kiva päästä kokeilemaan jotain uutta.


Ultrasun Face SPF30 aurinkosuojavoide - Ultrasunin tuotteet ovat tuttuja, joten olisin ehkä halunnut jonkun toisen merkin aurinkosuojavoiteen kokeiluun. Uskon kuitenkin, että tämä pieni tuubi tulee tänä kesänä käytettyä, jos näitä ihania aurinkoisia päiviä saadaan enemmän.


Kenzo World EdP-tuoksu - Kenzon hajuvesitesteri oli kiva pieni lisä muuten heikkoon boksiin. Kuitenkin Kenzon hajuvesi ei ehkä ollut tuoksultaan lemppareitani. Tumma tuoksu sopii hyvin illanistujaisiin, mutta on kovin voimakas. En ehkä itse yhdistä tätä tuoksua kesään ja keveyteen.
4 kommenttia on "TOUKOKUUN BETTE BOX"
 1. Tää oli kyllä aika nihkeä boxi.. Laitan aika reippaasti noita tuotteita eteenpäin, kun ei oo tarvetta/ kohde ei vastaa tuotetta. Mulla oli kans sininen väri - eipä näy munkaan hiuksissa.. Toivon,et ens boxi on hyvä, mutta.. jos ei oo niin pitää taas miettiä! :( Luin muiden postauksia boxista, niin osalla on ollut hampaiden valkaisukyniä ja vichyn kasvorasvoja kans.. sillai eipä paljon näkyny.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää boksi ei kyllä saa ylistyspuheita... Aika heikkoa tasoa taas. Vähän harmittaa Bette Boxin puolesta, kun aikoinaan Liv Boxin alkuvaiheissa boksit olivat aina tasaisen hyviä, mutta sitten taso romahti.

   Poista
 2. No eipä ollut kovin tajunnan räjäyttävä boksi :D Lumene olisi ehkä mullekin ollut noista se mielenkiintoisin. Ja apua noita sinisiä hiuslenksuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan :D. Joo noi hiuslenkit ei ehkä innosta aikuisten kosmetiikkaboksissa - onneksi sain laitettua ne heti kiertoon :D.

   Poista