sunnuntai 20. toukokuuta 2018

UUSI SOHVAPÖYTÄ


Päätimme hieman uudistaa olohuoneen ilmettä, mikä oli pitkään kovin tukkaisen näköinen. Tummanruskea tv-taso imi kaiken valon ja iso sekä turhan jykevä sohvapöytä oli aivan liikaa tiellä keskellä olohuonetta. Ehdotinkin miehelle, että myydään tv-taso ja siirretään valkoinen sohvapöytä tilalle, koska muotonsa puolesta se ajaa hyvin virkaa myös tv-tasona. Vaihdos teki tilasta selkeästi jo valoisamman, mutta nyt sitten puuttui sohvapöytä.

Muutamasta sohvapöytävaihdoehdosta päädyimme lopulta JYSK:n Fannerup-pöytä. Pöytälevy on helppo pitää siistinä ja mielestäni puunväriset jalat tuovat kivasti eloa pöytään ja sopii hyvin ruskean sohvan kaveriksi.

Joskus ostin paljonkin huonekaluja JYSK:stä, kun muutin omilleni ja siihen aikaan JYSK:n huonekalut olivat aika kiikkeriä eikä oikein vastanneet odotuksia. Sainkin positiivisesti yllättyä tästä sohvapöydästä - se on juuri sellainen kuin nettikuvien perusteella kuvittelin ja pöytä on tukeva. Kannatti siis antaa JYSK:lle pitkästä aikaa mahdollisuus :).
6 kommenttia on "UUSI SOHVAPÖYTÄ"
 1. Mullakin oli ennen sellainen käsitys, että JYSK on enemmänkin sellainen "halpisliike", josta on vaikeaa löytää mitään tyylikästä ja laadukasta sisustukseen... Mutta JYSK on kyllä uudistanut ja parantanut valikoimaansa vuosien varrella ihan huikeasti! Just päivitin makkarin sisustusta ja tein hankintoja JYSKistä, samoin tuli työhuoneeseen hankittua hylly ja pöytä JYSKistä, jotka on tosi kivoja. Että kyllä sieltä kaikkea löytää :D Tuo teidän pöytäkin on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei vaikuta enää olevan samanlainen JYSK kuin ennen oli :).

   Poista
 2. Vitsi, onpas se kiva. Miellä on ainakin TV:n alla oleva laatikosti JYSK:sta. Ei se mikään Muurame toki ole, mutta ihan hyvää laatua meille ainakin on sieltä tullut. Semmoinen sopivan laadukas ainakin meille jotka ei vielä tiedä että haluaa tietyn huonekalun olevan sama vielä 50 vuoden päästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus yli 10 vuotta sitten hommannut JYSK:stä laatikostoja ja ne oli sellasia kiikkereiä tapauksia :D. Mutta silloin ostin myös sohvan, mikä oli kestävä ja helppo puhdistettava :).

   Poista
 3. Tosi kiva pöytä! :) Itsekin harkitsin tuollaista mallia muuttaessamme vuosi sitten nykyiseen asuntoomme, mutta sitten päädyimme kuitenkin toisenlaiseen, hieman laatikkomalliseen vaihtoehtoon :D Toisaalta pienempänä versiona tuollainen kävisi vaikka kukkapöytänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vähän sellainen laatikkomallinen ensin, mutta oli liian massiivinen keskellä olohuonetta :). Tämän pöydän kapeat jalat tuovat hieman enemmän tilavuuden tuntua olohuoneeseen :).

   Poista