torstai 24. toukokuuta 2018

YVES SAINT LAURENTIN HUULILAKKAViimeisimmältä Ideaparkin reissultani kotiutin Yves Saint Laurentin huulilakan. Ostos oli ihan täysin sokkona tehty, koska en ole näistä YSL:n huulilakoista ottanut selvää ennen kuin tämä pirteä puna saapui meikkipussiini. Pihipeikkona en ole aikaisemmin edes vilkaissut YSL:n meikkien suuntaan, mutta Terhi löysi nämä punat alelaarista, joten minäkin uskalsin niitä tutkia.

Heti kotiin päästyäni minun oli pakko korkata YSL:n huulilakka ja selvittää mihin siitä oikein on. Huulilakan aplikaattori oli minulle uusi tuttavuus, koska missään minun huulilakassani tai -kiillossani ei ole tuommoista aplikaattoria ollut. Uuten aplikaattoriin tottui kuitenkin nopeasti ja sillä oli helppo levittää huulilakka.

Nämä YSL:n Vernis À Lèvres Vinyl Cream-huulilakat jäävät huulille voidemaisen tuntuiseksi, joten huulet eivät todellakaan tunnu missään vaiheessa kuivilta. Huulilakka tosin jäi omaan makuuni ensimmäisellä sipauksella liian ohueksi, joten minä levitin huulilakkaa kaksi kerrosta ennenkuin olin tyytyväinen.

Kestoltaan huulilakka oli ihan ok. Illan mittaan huulilakka kului keskeltä, mutta huulten reunoilla pysyi hyvin. Huulilakka siis tarvitsee paranteluja päivän mittaan.

Lopputuloksena ostos oli mielestäni oikein hyvä. Täyttä hintaa näistä huulilakoista en maksaisi, mutta alennetulla hinnalla sain mielestäni hyvän punan.

Oletko kokeillut näitä Yves Saint Laurentin huulilakkoja, mitä pidit?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti