maanantai 4. kesäkuuta 2018

DERMOSILIN NESTEMÄINEN LUOMIVÄRI


Rakastan erilaisia luomivärejä, mutta nestemäisiä luomivärejä en ole vielä hamstrannut yhtään meikkilaatikkooni ennenkuin törmäsin Dermosilin nestemäiseen luomiväriin. Kuvastossa luomiväri näytti niin hyvältä, että minun oli pakko se tilata kokeiluun. Ja onneksi tilasin, koska tämä ei varmasti jää viimeiseksi nestemäiseksi luomiväriksi, jonka hankin.

Ensinnäkin levitys - ah, miten helppoa! Luomiväri levittyy tasaisesti ja todella nopsaan luomia koristaa upea luomiväri. Hieman epäilin kuinka nestemäinen luomiväri oikein pysyy koko päivän hyvän näköisenä, mutta ainakin tämä Dermosilin luomiväri pysyy hyvänä koko päivän!

Dermosilillä on kaksi sävyä nestemäisissä luomiväreissä, Lemonade ja Breeze. Minä valitsin tämän kauniin vaalean roosan, mutta nyt alkoi houkuttelemaan myös kultainen Breeze.

Olen nyt kokeillut tätä luomiväriä ilman rajauksia ja rajauksien kanssa. Mielestäni tämä hohtava luomiväri ei kaipaa rajauksia kaverikseen vaan tulee enemmän oikeuksiinsa ihan vain yksinään.

Oletko sinä kokeillut nestemäisiä luomivärejä? Tykkäätkö niistä enemmän kuin tavallisista luomiväreistä?


2 kommenttia on "DERMOSILIN NESTEMÄINEN LUOMIVÄRI"
  1. Näyttää hyvältä! Tykkään paljon Dermosilin tuotteista, joten tota voisi ihan harkita. Joskus 2000-luvun alussa (hehe, kauan sitten) käytin joitain nestemäisiä luomivärejä, mutta ne olivat aika heikkolaatuisia, joten luovuin leikistä, enkä ole sittemmin enää kokeillut uusia tuotteita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään tosi paljon Dermosilin tuotteista ja ainakin tämä luomiväri oli tosi kestävä :).

      Poista