keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

HUUMAAVA OMENAN TUOKSUTodella harvoin ihastun mihinkään tiettyyn tuotesarjaan, mutta joskus onni potkaisee ja joku tuotesarja vie sydämen. Dermosililtä olen tykästynyt heidän uutuussarjaansa, jossa tuoksuna on valloittava omena. Kun selailin Dermosilin kuvastoa ja tutustuin näihin sarjan tuotteisiin, niin minun oli pakko kotiuttaa kaksi tuotetta sarjasta itselleni: deodorantin ja suihkugeelin.

Omenan tuoksua en ole voinut koskaan sanoa lempituoksukseni, mutta näissä tuotteissa se on niin täydellinen! Deodorantti tuoksuu aivan omenamehulta ja suihkugeelistä taas tulvahtaa tuoreiden omenien tuoksu. Niin ihanat tuotteet kesäksi!


Deodorantti ja suihkugeeli ovat myös todella hyviä tuotteita eikä vain hyvän tuoksuisia. Deodorantti varsinkin jatkaa erinomaisesti Dermosilin hyvää linjaa ja pitää kainalot raikkaina koko päivän.

Onko sinulla joku tiety sarja Dermosililtä, johon olet ihastunut? :)
6 kommenttia on "HUUMAAVA OMENAN TUOKSU"
 1. Omppu kuulostaa kesäksi ihan täydelliseltä! <3 Mä en oo koskaan kokeillut mitään Dermosililtä, mutta tää vois olla hyvä vaihtoehto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kannattaa, Dermosilin tuotteet ovat todella hyviä ja kovin hellävaraisia :).

   Poista
 2. Mun suosikki Dermosililta on Vitamin E -sarja. Tästä omppu-sarjasta olen kokeillut vain näytteitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitamin E on myös äitini lemppari, varsinkin sarjan käsisaippua :).

   Poista
 3. Ihastun tosi harvoin kosmetiikka sarjoihin, omena on kuitenkin yksi suosikkituoksuni. Pitänee vilkaista tämän perään jossain sopivassa kohdassa vielä. Tosin meillä on saippuat ostettu mielellään täyttöpaketeissa muovin käytön välttämiseksi, mutta katsellaan. Tuosku houkuttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosilillä se on kyllä hyvä, että sieltä saa hankittua näitä täyttöpakkauksia :). Tosin tässä Omena-sarjassa ei taida olla mitään tuotetta, mistä saisi täyttöpakkauksia...

   Poista