torstai 7. kesäkuuta 2018

KENGÄT HÄIHIN


Löysin vihdoin ja viimein mieheni siskon häihin mekon tai oikeastaan kaksi! Ajattelin ottaa molemmat mekot matkaan ja päättää vasta ennen häihin lähtöä kumman mekon puen päälleni. Mekoista kuitenkin myöhemmin lisää, nyt puhutaan hieman kengistä.

Kun olin mekon (mekot) löytänyt niin tiesin millaiset kengät voisin hankkia. Klikkailin Zalandoon väriksi mustan ja kokoluokkaan oman kokoni ja kohta minulla olikin monta vaihtoehtoa auki sivulehdissä. Näistä monista vaihtoehdoista valitsin lopulta Anna Fieldin korolliset avokkaat, joissa on kiva rypytys yksityiskohtana.


En halunnut yli 10cm korkoja, joten se oli oikeastaan suurin syy miksi päädyin näihin kenkiin. Karsin vaihtoehdoista kaikki yli 10cm korkoiset kengät ja Anna Fieldin korkkarit olivat kaikista eniten mieleeni vaihtoehdoista, jotka jäivät jäljelle. Näiden hintakaan ei myöskään kirpaissut rahapussia, koska ne olivat alennuksessa ja maksettavaa jäi vain alle 23€. Sanoisinko, ettei paha.

Jos pitää kaivella joku huono asia uusista kengistäni, niin se on niiden materiaali. Kenkiin jää todella helposti kaikki vaaleat roskat kiinni. Esimerkiksi näistä kuvista voi huomata, että pakkausmateriaaleistakin oli jäänyt valkoista haituvaa kenkiin. Toivotaan siis, ettei juhlapaikalla ole kauheasti hienoa hiekkaa, ettei kauniit kenkäni ole heti aivan hiekkapölyssä :).

Mekko check! Kengät check! Sormukset check! Vielä pitäisi löytää mekoille kaula- ja rannekorut sekä pohtia, missä ehtisin käydä laitattamassa hiukseni ennen häihin lähtöä. Nyt, kun ne vaikeimmat asiat on hoidettu, niin alan jopa innostumaan tulevista juhlista vaikka en juhlista ikinä oikein välitä :).

Onkos teillä tänän kesänä juhlia tiedossa?
6 kommenttia on "KENGÄT HÄIHIN"
 1. Oi miten nätit kengät! :) Tuo rypytys näyttää tosi kivalta! Mulla on operaationa etsiä ne täydelliset yksinkertaiset nudet korkkarit, mutta sävy on melkein aina väärä tai korko liian korkea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudet korkkarit puuttuu myös multa tällä hetkellä... :D Pitää kyllä nekin jossain vaiheessa hommata, sopivat mustien ohella niin moneen :).

   Poista
 2. Ihan täydelliset, aivan ihanat. <3 Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä onnistunut ostos :). Kivaa viikonloppua sinnekin <3

   Poista
 3. Kivannäköiset avokkaat! :)
  Hauska yksityiskohta nuo röyhelöt ja avoin kohta sivuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niiden takia korkkarit erottuivat muista vaihtoehdoista edukseen :). Ovat tyylikkäät mustat avokkaat, mutta yksityiskohdat ovat mielenkiintoisia :).

   Poista