tiistai 19. kesäkuuta 2018

PIRKKALAN LOON FUNGPäätimme mieheni kanssa, että rupeamme pitämään kerran kuussa treffiperjantaita, koska koira on vienyt niin paljon aikaa, ettemme ole päässeet pitkään aikaan kunnon treffeille. Ensimmäinen treffipäivä sovittiin heinäkuulle, mutta mies halusi jo viime perjantaina lähteä ulos syömään. Meillä tuli äkillinen ja pakollinen meno Pirkkalaan, joten päätimme mennä syömään Pirkkalan Loon Fung-ravintolaan.
Olen käynyt monta kertaa Loon Fung-ravintolassa ja olen kyllä tykännyt ravintolan ruoasta. Taso on toki ollut vaihteleva niin kuin perjantainakin. Alkuruoat olivat todella maukkaat, mutta pääruoat olivat pienoinen pettymys. Minä otin friteerattua kanaa sitruunakastikkeella ja tällä kertaa kana oli todella kuivaa ja sitkeää. Ei ollenkaan niin maukasta kuin yleensä kiinalaisissaravintoloissa. Mies otti possua sataykastikkeella, mikä oli paremmin onnistunut, mutta silti siinä tuntui olevan normaalia vähemmän makua. No vaikka ruoka ei mennyt täysin nappiin niin saimme silti lähteä ravintolasta mahat killillään.

Seuraava treffiperjantai onkin minun vastuullani. Sovittiin, että vuorotellen viemme toisemme treffeille ja minulla on jo hyvä idea mielessäni treffejä varten. Oikeastaan olin miehelleni suunnitellut yllätysretkeä kesäksi, joten aion tämän suunnitelman toteuttaa treffiperjantaina :).

Onko teillä tapana käydä treffeillä vaikka suhde onkin jo muuttunut arkielämän pyörittämiseksi? :)


4 kommenttia on "PIRKKALAN LOON FUNG"
 1. Olisitte tullu poikkeen meillä samalla reissulla! :D

  VastaaPoista
 2. Siis treffeillä käyminen on mun mielestä tärkeetä aina! :D Me käydään Villen kanssa treffeillä suhkot usein, tykätään tehdä kaikkea uutta treffeillä ja viimeksi käytiin eläinpuistossa rapsuttamassa eläimiä! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua! :) Treffien ei aina pidä olla ravintolassa vaan juuri erilaiset aktiviteetit tuovat vielä enemmän sitä yhdessä tekemistä :).

   Poista