perjantai 22. kesäkuuta 2018

PUNAT JOTKA SAAVAT AIKAAN KESKUSTELUA


Rakastan keskustella kosmetiikasta ystävieni kanssa, varsinkin hyväksi todetuista kosmetiikkatuotteista. Viimeisimmät keskustelut ystävieni ja tuttujeni kanssa ovat pitkälti liittyneet NYX:n puniin, joita olen ahkerasti viime aikoina käyttänyt. Tämän ovat huomanneet myös tuttuni.

Olen saanut paljon ihastelua punien sävyistä, mutta eniten minulta on tultu kysymään, mitä huulipunia oikein käytän, kun ne eivät ole esimerkiksi työpäivän aikana paljoakaan kuluneet. Myös kampaajani kysyi punastani, kun huomasi, ettei huulimeikki ollut kulunut koko käyntini aikana yhtään vaikka join kupillisen kahvia. On ilo aina jakaa kokemuksiani NYX:n punista ja aina jaksan hehkuttaa kuinka hyviä ne ovat. Kestoltaan ja sävyiltään ne ovat aivan mahtavia! Tämmöisiä kosmetiikkatuotteita olen kaivannut, jotka saavat hyviä keskusteluja aikaiseksi.


Ostin riskillä Ideaparkin Emotion-liikkeestä NYX:n Liquid Suede metallinhohtoisen mattapunan, koska sävy näytti todella kauniilta. Ja niinhän se oli huulillakin! Ensin ajattelin pidänkö metallinhohtoisista punista, mutta sen voin sanoa, että ainakin näistä NYX:n punista tykkään. Metallinhohtoinen huulimeikki tuo ripauksen sitä jotain muuten hyvin perus meikkiin. Luulen, että näitä hankin vielä muitakin sävyjä meikkipussiini :).

Mistä kosmetiikkatuotteesta te olette keskustelleet paljon viime aikoina? :)
4 kommenttia on "PUNAT JOTKA SAAVAT AIKAAN KESKUSTELUA"
 1. Mulla on pari näitä metallinhohtoisia ja tykkään kovasti! Kiva kiilto ja metallinhohto, myös tuntu huulilla on hyvä eikä liian kuivattava :)

  VastaaPoista
 2. Nuo Nyxin punat ovat kyllä hyviä :) Mullakin löytyy tuon tapainen pinkkinä ja se oikeasti pysyy todella hyvin huulilla. Toinen merkki mikä pysyy hyvin on Viva la divan nestemäiset huulipunat. Ihana sävy tuossa sun punassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverini on myös kehunut Viva la Divan punia, pitää joskus kokeilla! :)

   Poista