maanantai 23. heinäkuuta 2018

ASUNTOMESSUJEN SUOSIKIT JA INHOKIT

Meidän piti jo viime viikolla käydä Porin asuntomessuilla, mutta tuskastuttava helle sai meidät jäämään kotiin. Päivät kuitenkin alkoivat loppumaan kesken ja totesimme, ettemme ehdi messuille kuin tänään, joten otimme aamulla suunnaksi Porin.

Pitää kyllä sanoa, ettei messutaloista yksikään miellyttänyt meitä ulkoisesti. Kaikki olivat aivan liian moderneja ja me taas pidämme perinteisistä malleista. Sen takia messut olivat pettymys. Kuitenkin sisustuksessa löytyi kivoja juttuja ja sellaisia, mitkä eivät meitä sytyttänyt. Päätinkin koota tähän postaukseen minun suosikkini ja inhokkini. Nämä ovat siis vain sisustuksellisia, koska kaikki talot olisivat joutuneet inhokkilistalle.

Suosikit: Eniten ihastelin messutaloissa olohuoneita, joissa oli harmaat sohvat, joihin oli yhdistetty vaaleanpunaista tyynyjen avulla. Saunoissa eniten miellytti ne, jotka olivat perinteisiä lauteiltaa, mutta joissa oli lasiseinät. Keittiöissä ja kodinhoitohuoneissa ihastelua saivat aikaan harmaan sävyiset kaapistot.

Inhokit: Inhokeista löytyi oranssin ja puun sävyiset huonekalut, kalusteet ja sisustustavarat. Myöskään sinisen tai vihreän eri sävyt eivät olleet minun makuuni. Liian modernit ja erikoiset saunat saivat minut nyrpistelemään. Kaapistoissa kammoksuin mustia kaappeja, mutta myös valkoiset ja tylsät kaapistot eivät olleet mieleeni. Valaisimissa katselin eniten isoja, yksittäisiä valaisimia ja useat pienet valaisimet olivat itselleni vähän liikaa.
Oletko sinä käynyt asuntomessuilla? Mitkä olivat sinun suosikkisi ja inhokkisi messuilla?
2 kommenttia on "ASUNTOMESSUJEN SUOSIKIT JA INHOKIT"
 1. Me käytiin viime vuonna Mikkelin asuntomessuilla. Siellä kiinnitti eniten huomiota se, että melkein jokaisessa talossa oli ulkoterassilla/pihalla ulkoporeallas/palju. En ollut aiemmin ajatellut, että ne ovat niin suosittuja.
  Itsekin tykkään eniten harmaansävyistä sisustuksessa.... siksi meillä varmaan onkin niin harmaata;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porissa oli sama juttu, mitä ihmettelin myös.. Onhan ne varmasti nostaneet suosiotaan ja meilläkin mies haaveilee poreammeesta tai paljusta. Itse en ole ikinä niistä niin välittänyt, joten olisin asuntomessuilla kaivannut terasseilla, jotain muutakin kuin poreammeita.

   Poista