torstai 12. heinäkuuta 2018

KOSMETIIKKA- JA HIUSTENHOITOTUOTTEET


Mielessäni on pyörinyt pitkään muutama kosmetiikka- ja hiustenhoitotuote, jotka haluaisin jossain vaiheessa hankkia. Päätinkin koota nämä kaikki itselleni muistiin ja samalla jakaa teillekin minun tämän hetkisen ostoslistani kosmetiikka- ja hiustuotteista.

Luin jostain blogista RMS Beauty "Un" Cover-up-meikkivoiteesta, joka on minun ostoslistallani ensimmäisenä. Meikkivoide näyttä postauksen kuvissa niin hyvältä ja peittävältä, että aloin heti himoitsemaan sitä. Saas nähdä tuleeko tästä oiva haastaja Lumenen meikkivoidesuosikilleni.

Huulimeikkeihin olen tänä vuonna tykästynyt oikein huolella, joten olen paljon erilaisia huulipunia ja -kiiltoja halunnut kokoajan lisään meikkikokoelmiini. Syksyksi kaipailisin meikkipussini tummaa huulipunaa, mutta tähän en aio sen enempiä laittaa rahaa haisemaan. Testimielessä olen haaveillut Anastasia Beverly Hills:n ja Kylien huulimeikeistä, mutta näitä huulimeikkejä ei taida vieläkään saada Suomesta?

Hiusrintamalla taas kaipailisin kipeästi päänahkaa hoitavaa tuotetta. Biodellyltä löysinkin hiusöljyn, mikä varmaan toisi avun kutisevaan päänahkaani. Tämän laitan tilaukseen, kun raaskin ostaa "Un" Cover-up-meikkivoiteen.

Olen aina tykännyt hirveästi Aussien tuotteista, varsinkin Aussien tehohoidoista. Nyt kuitenkin haluaisin ostaa Aussien shampoon ja hoitoaineen, koska olen todennut niiden olevan sopivia hiuksilleni.

Mitä sinun kosmetiikka- tai hiustuoteostoslistaltasi löytyy? :)
3 kommenttia on "KOSMETIIKKA- JA HIUSTENHOITOTUOTTEET"
 1. Mun toivelistalla on oikeasti kostettuva huulipuna joka olisi semmoinen kivan nuden värinen jota voisi sitten käyttää joka päivä. Vähän ehkä vadelmaan taittavan värinen. Jotenkin semmoisen löytäminen on tuntunut todella vaikealta.

  Ja kosteuttavat hoitoaineet on hakusessa edelleen. Pitääkin testata taas pitkästä aikaa Aussieta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteuttavan huulipunan hankinta on kyllä hieman hankalaa, niin moni tuntuu kuivattavan huulia. Ja kannattaa ostaa Aussien hoitoaine, ainakin itse olen tykännyt ja niistä on ollut apua kuiville hiuksille. Ja tosiaan Aussien tehohoito vasta ihana onkin :).

   Poista
 2. Pikkusiskon hostsisko sanoi noista Kylien tuotteista, et ne on ihan samoja kuin Colorpopit ja maksavat vain murto-osan :D En oo vielä kokeillut kumpiakaan, mutta.. ehkä kallistuisin Colorpoppeihin.. Musta ABH:n huulituotteitakin saa Kicksista. En hirveesti lämmenny niille ja laitoinkin omat samantien kiertoon pikkusiskolle :) Otin just viime viikolla käyttöön Aussien tehohoidon, kun käytin aussien normihoitoaineen loppuun..


  VastaaPoista