keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

LAUANTAIN MEIKKI


Minun piti jo eilen tulla kirjoittamaan tämä postaus, mutta koko päivän aamuvuoron jälkeen oli sellainen fiilis, etten halua istua koneen ääressä. Valitsin lopulta villasukkien kutomisen ja Designated Survivorin katsomisen Netflixistä. Vaikka tykkäänkin päivittää blogia päivittäin, niin siihen pitää olla se oikea fiilis - jos sitä ei ole, niin kannattaa pitää "loma" koneesta :).

Lauantaina olin lähdössä Tampereelle ja halusin päivän meikkiin jotain uutta ja erilaista. Päätin nyt kokeilla punaista silmämeikkiä Makeup Revolution paletilla ja meikkiini päätyivät sävyt Final ja Beauty.Sävyt olivat todella kivat, mutta ehkä ennemmin tykkään punaisen luomivärin yhdistämistä valkoisen tai mustan luomivärin kanssa. Ensi kerralla siis kokeilen punaisia sävyjä niin.

Olen kyllä ollut niin tyytyväinen tuohon uuteen Makeup Revolution palettiin. Luomivärit pysyvät hyvin ilman pohjustustakin. Lauantain meikki pääsi oikein kunnon testiin, kun päivällä iho hieman hikoili lämpimässä säässä, silmät vuotivat tuulen takia, enkä korjaillut meikkiä koko päivän aikana vaikka illalla suunnistin vielä lähipubiin viettämään iltaa ystävieni kanssa. Meikki näytti edelleen yöllä hyvältä, kun pääsin kotiin.

Tykkäätkö sinä punaisen sävyisistä silmämeikeistä?
2 kommenttia on "LAUANTAIN MEIKKI"
  1. Kaunis tuo meikki! <3 Ihastelinkin lauantaina sun punaista luomiväriä, se sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista