perjantai 6. heinäkuuta 2018

METSÄLENKILLÄMeidän perhe nauttii hirveästi metsälenkeistä. Se on ihanaa kävellä rauhalliseen tahtiin hiljaisessa metsässä ja koira saa juosta niin paljon kuin haluaa. Rokasta oikein huomaa kuinka hän innostuu heti, kun pääsee metsään kävelylle. Hihnalenkit kaupungissakin toki menevät, mutta vapaana juoksentelu on se meidän pojan juttu.Onneksi otin viime viikon metsälenkillä kameran mukaan, koska sain niin kivoja kuvia Rokasta ilta-auringossa. Välillä tosin kuvattava oli hieman hankala, kun piti juosta päättömänä eri suuntaan tai sitten sukeltaa heinikkoon syömään keppiä.
Tänäänkin voisi illalla pakata Rokan autoon ja lähteä tutkimaan, mitä meidän suosikkimetsästä tänään löytyisi. Käyttekö te paljon metsissä kävelemässä vai nautitteko enemmän lenkeistä kaupungin kaduilla? :) 

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia on "METSÄLENKILLÄ"
  1. Aaa, ihania kuvia! <3 Mä rakastan myös metsälenkkejä, ne on ihan parhautta. :) Mutta hei, täytyy sanoa, että koiriahan ei saisi kesällä eläiten pesimäaikaan pitää vapaana maastossa. Elokuussa sitten taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirien pitää olla kytkettynä tai välittömästi kytkettävissä :). Niin kuin jälkimmäiseen Rokka onkin :). Ei harhaudu poluilta pois ja on aivan lähellä. Moni vetoaa tässä kohtaa siihen, että linnut jättävät pesänsä jo siitä, jos koira käy vain puun juurella. No näin tekevät myös hihnassa kulkevat koirat. Kokisin asian ongelmallisena, jos koira ei osaisi kulkea pelkästään polulla eikä olisi välittömässä läheisyydessä :).

      Poista