keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

TAIKURI-MUKI


Kevään ja alkukesän aikana on ilmestynyt mitä ihanempia muumimukeja, mutta aivan liian tiuhaan tahtiin. Yleensä olen kotiuttanut uusimmat mukit heti itselleni, mutta nyt päätin ostaa mukit pikkuhiljaa, ettei rahapussi joudu kerralla kauhealle koetukselle.

Helmikuussa tuli myyntiin Tiuhti ja Viuhti-muki sekä tämä ihanan tumma Taikuri-muki. Ostin ensimmäisenä Tiuhdin ja Viuhdin, jote nyt oli aika ostaa Taikuri-muki mukieni joukkoon, kun viime ostoksesta oli kulunut jo hyvin aikaa.

Taikuri-muki on todella kaunis erilaisilla sävyillään, mitä on muumimukeissa nähty. Muutenkin tuo salaperäinen ja harvoin nähty hahmo oli kiva lisä muumimukeissa. Vaikka Taikuri-muki ei yllä muumimukeissa omaksi suosikikseni, niin silti se on niin upea, että kyllä se vain kuuluu muumimukien kerääjän hankkia :).

Oletko sinä ostanut Taikuri-mukin ja mitä pidät siitä?


6 kommenttia on "TAIKURI-MUKI"
 1. Taikuri-mukia en omista, mutta onpa katseenvangitsevat värisävyt ja maaginen tunnelma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on kyllä niin erilainen väritykseltään kuin aikaisemmat muumimukit :).

   Poista
 2. Tää muki on kaikessa salaperäisyydessään aivan ihana! En omista yhtään muumimukia, mutta jos jonkun hankkisin, niin se olisi tämä tai lumihevosmuki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumihevosmuki on myös ihan kiva muki, ei tosin lempparini talvimukeista :). Talviuni on oma lempparini :).

   Poista
 3. Tämä on niin kiva muki, koska erottuu niin hahmojen, kuin sävynsäkin puolesta joukosta, oikea helmi. Täälläkin ollaan hieman jälkinassa jo, ennen syöksyin kauppaan aina, kun uusi muki ilmestyi, nyt on vielä jopa Nuuskamuikkunen ja Tiuhti ja Viuhti, tämä ja Ystävyys mukikin hankkimatta.

  Ihanaa heinäkuun jatkoa Laura <3

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin kiva muki, koska erottuu niin hahmojen, kuin sävynsäkin puolesta joukosta, oikea helmi. Täälläkin ollaan hieman jälkinassa jo, ennen syöksyin kauppaan aina, kun uusi muki ilmestyi, nyt on vielä jopa Nuuskamuikkunen ja Tiuhti ja Viuhti, tämä ja Ystävyys mukikin hankkimatta.

  Ihanaa heinäkuun jatkoa Laura <3

  VastaaPoista