tiistai 14. elokuuta 2018

ELOKUUN BETTE BOX


Viime viikolla postiin saapui tämän kuun Bette Box, mutta häiden takia en ehtinyt boksiin vielä tutustua. Tänään aamulla availin boksin ja aloin paremmin tutkia, mitä kaikkea laatikko piti sisällään. Olin jo tosin ehtinyt monet postaukset lukemaan muiden blogeista tämän kuun Bette Boxista, joten mikään ei tullut enää yllätyksenä.


Omat lempparini elokuun boksista olivat Love Beauty and Planetin Volume&Bounty shampoo ja hoitoaine. Putelot ovat todella suloiset ja rakastan testailla uusia shampoita ja hoitoaineita.


Olin innoissani myös tuoksunäytteestä, mikä oli tällä kertaa Lanvinin Modern Princess tuoksu. Tuoksu on huumaavan kukkainen, mutta aika vahva, joten ei sovellu oikein arkikäyttöön.


Hohde tehovoide kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta olin todella tyytyväinen, että tuote tuli testerikoossa. Kaapit ovat niin väärällään voiteista, ettei niitä tunnu ikinä kerkiävän testailemaan.


Yes to kasvonaamio oli myös yksi lempparini ja tämän naamion laitan varmaan testiin heti yövuorojen jälkeen, kun kasvot kaipaavat hemmottelua.


Kun avasin boksin niin ehdin jo innostumaan uudesta suihkugeelistä, mutta Doven purkki osoittautuikin vartalovoiteeksi. Vartalovoiteissa ei ole mitään vikaa, mutta niitäkin on ehtinyt kertymään kaappeihin jo aikamoinen määrä...


Monista blogista luin, ettei Iberon meikkisienet aiheuttaneet riemun kiljahduksia, mutta minä olin tyytyväinen, että tämän kuun boksista löytyi juurikin nämä meikkisienet. Itse käytän aina Iberon meikkisieniä, mutta kaapistani löytyi vain pienemmän mallisia meikkisieniä ja olin jo ajatellut hakevani kaupasta näitä normaalin kokoisia meikkisieniä. Nämä tulivat siis itselleni juuri sopivaan aikaan!

Mitä mieltä olit boksista ja löytyikö sieltä jo suosikki ja inhokki? Itse ihan pidin elokuun boksista, ei toki mikään huippu, mutta en keksi paljoakaan huonoa sanottavaa :).
1 kommentti on "ELOKUUN BETTE BOX"
  1. Ihan keskiverto boxi ja kyllä meikkisienille on aina käyttöä, kuten sille iänikuiselle hammastahnallekin.
    Ihanaa viikon jatkoa Laura <3

    VastaaPoista