perjantai 3. elokuuta 2018

HEINÄKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Heinäkuussa ei loppunut kovinkaan montaa tuotetta, koska kamalat helteet eivät innostaneet kokeilemaan kovin montaa tuotetta vaan käytin loppuun ne tuotteet, mitkä olivat olleet käytössä jo ennen helteitä. Vaikuttiko hiostavat helteet kenenkään muun ihoon? Itselläni kasvojeni iho reagoi helteeseen ja rasvoittui ihan hirveästi. Kaipaankin jo siis viileämpiä säitä jo ihan ihoni takia.


Pantene Repais&Protect shampoo - Pantenen shampoosta tykkäsin kovasti ja se tuntui tuovan hyvin eloa latteisiin ja kuiviin hiuksiini. Tätä pitää ostaa uudestaankin sekä saman sarjan hoitoainetta.

Rexona Orchid Fresh suihkugeeli - Bette Boxin mukana tullut Rexonan suihkugeeli oli aivan ihana ja juuri sopiva suihkugeeli kesään raikkautensa takia.

Victoria's Secret Love Addict tuoksusuihke - Siskoni antoi minulle joskus tämän VS:n tuoksusuihkeen, mitä olen käyttänyt usein hajuveden korvikkeena arjessa. Tuoksu oli kivan kesäinen, mutta käytin tätä ympäri vuoden. Plussaa myös, että tuoksusuihke oli todella riittoisa ja kesti pitkään.


Lumene Lähde 3 in 1 Micellar puhdistusvesi - Lumenen puhdistusvesi ei vakuuttanut, koin sen aika turhaksi tuotteeksi.

Yves Rocher vanilja suihkugeeli - Vaniljainen suihkugeeli oli oikein hyvä suihkugeeli niin kuin YR:n suihkugeelit yleensäkin ovat. Tuoksu oli kuitenkin niin vahva ja tumma, että mielsin sen talvituoksuksi eikä suihkugeeli ihan sopinut kesään.

Bioré puhdistusliuska - Biorén puhdistusliuska nenälle oli ihan hauska testattava, mutta pitää kyllä sanoa, etten huomannut puhdistusliuskasta olleen itselleni ainakaan mitään hyötyä.


Rainbow puhdistuspyyhkeet - Meikin poistoon Rainbowin puhdistuspyyhkeet olivat käteviä ja varmasti tulee jatkossakin näitä ostettua. Tosin huomasin, että nämä Rainbowin liinat eivät olleet ollenkaan niin hellävaraisia kuin Nivean puhdistusliinat. Nämä tuntuivat iholla karkeimmilta ja meikinpuhdistuksen jälkeen silmiä kirveli, mitä ei tapahtunut Nivean puhdistusliinoja käytettäessä.

Lumene Instant Glow sävyseerumi - Lumenen sävyseerumi yllätti minut positiivisesti ja se oli niin hyvä tuote, että minun pitää hankkia tätä oikeassa koossa.

Oliko näissä loppuun kulutetuissa tuotteissa sinulle tuttuja tuotteita?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti