keskiviikko 29. elokuuta 2018

MUUMIN PÄIVÄ


Vihdoinkin ne ovat täällä! Mieheni onnistui nappaamaan minulle 9.päivä netistä kaksi kappaletta upeita Muumin päivä mukeja, jotka olivat vain tuon kyseisen päivän ajan myynnissä. Muumifanit menivät tuolloin aivan sekaisin muumimukeista, mutta minä olin valmistautunut siihen, etten tule mukia saamaan. Olimme siskoni kanssa sopineet, että hän ja mieheni yrittävät yöllä saada mukeja netistä ja, jos tämä ei onnistu niin siskoni lähtee aamulla kauppaan jonottamaan. Olin ihan varma, ettei minun tuurilla mukeja saada, mutta olin niin iloinen aamulla, kun kuulin mieheni onnistuneen. Siskoani ei ollut lykästänyt netissä, mutta kaupassa taas oli ja molemmat saatiin kaappeihimme kaksi kappaletta Muumin päivä mukeja :).


Muumin päivä mukissa minua ei viehätä sen ns. harvinaisuus vaan mukin upeat sävyt ja tunnelma. Sävyt sykähdyttävät minua melkeinpä samalla tavalla kuin Iltapurjehdus-mukin värimaailma.

Näiden kahden mukin myötä minulla vain tuli ongelma... En tiedä kuinka ne saan mahtumaan kaappiin, jossa olen muumimukeja säilyttänyt.

Onnistiko sinua 9.päivänä vai jäikö Muumin päivä muki sinulta saamatta? 


2 kommenttia on "MUUMIN PÄIVÄ"
  1. jäipä tuo saamatta.tytär ei jaksanut jonottaa satojen kanssa ja netti oli sekaisin.uusin tuleva talvimuki vaatii sulattelua ennen kuin tykkään. outo väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netti oli kuulemma aivan tukossa, miehelläkin kävi vain tuuri, kun onnistui nämä saamaan. Mä tykkäsin uudesta talvimukista, tulee mieleen ihan 90-luvun muumimukit :).

      Poista