lauantai 18. elokuuta 2018

TREFFIPERJANTAI: MÄNTTÄ-VILPPULAEilen meillä oli taas treffiperjantai ja tällä kertaa oli mieheni vuoro ideoida, mitä teemme. Olin jo vähän mielessäni arvannut, mihin suuntaamme ja arvaukseni osuivat oikeaan. Lähdimme Mänttä-Vilppulaan tutustumaan 1918 sisällissodan historiareittiin. Olemme molemmat todella kiinnostuneita historiasta, joten olin ihan innoissani tästä mieheni suunnittelemasta treffikohteesta.
Olimme kuitenkin odottaneet historiareitiltä liikoja, koska kokonaisuudessaan historiareitti jäi valjuksi. Olisimme kaivanneet pisteiden infotauluihin enemmän kuvia ja tietoja, mutta aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa...

Historiareitin jälkeen lähdimme Mäntän puolelle syömään Viinitupa Vuorenmajaan. Olin paljon kuullut kehuja kyseisestä paikasta, joten odotin sitäkin innolla.

Viinitupa oli upealla paikalla ja mieleeni nousivat muistot kymmenen vuoden takaa, kun kävin etelä-Saksassa. Miljöö olikin todella onnistunut, mutta ruoka ei niinkään... Ruoka oli syötävää, mutta vaihtoehtoja oli liian vähän. Selvästi paikka olisi siis sopinut vain viinien maisteluun.

Ruokaillessa olimme hieman pettyneitä treffeihimme, koska olimme odottaneet niin paljon enemmän molemmista paikoista. Mutta aina ei voi onnistua ja molemmat kohteet olivat kuitenkin kiva kokea :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti