perjantai 10. elokuuta 2018

WAYOUT / TAMPERE

*Postaus toteutettu yhteistyössä WayOut / Tampere kanssa.

Ollaan jo pitkään puhuttu, että olisi todella mielenkiintoista käydä testaamassa paljon pinnalla olleet pakohuonepelit. Saimmekin tähän mahdollisuuden, kun Tampereen WayOut kutsui minut ystävieni kanssa kokeilemaan heidän pakohuoneitaan. Tampereen WayOutista löytyy kaksi huonetta, the Chemist ja the Prison. Me valitsimme the Chemistin, koska huoneen tehtävä kuulosti todella mielenkiintoiselta.Meitä oli tosiaan neljän hengen porukka, joista yksikään ei ollut ikinä käynyt pakohuonepelissä, joten meillä ei ollut mitään vertailupohjaa emmekä tienneet, mitä odottaa pakohuonepelistä.

Saimme hyvän opastuksen WayOutin henkilökunnalta, mikä pakohuonepeleissä on ideana, jonka jälkeen lähdimme innokkaasti the Chemist-huonetta selvittämään.

Alkuun itseäni hieman stressasi näytöllä kuluva aika sekä tieto siitä, että joku valvoo kokoajan sinun tekemisiäsi. Ensimmäiset viisi minuuttia myös meni hieman ehkä arkaillen, että mihin saa huoneessa koskea, mutta todella nopeasti peli imaisi mukaansa ja olimmekin kaikki todella uppoutuneita peliin koko tunnin ajan.

Ensikertalaisina emme osanneet tarpeeksi mielikuvituksellisesti ajatella lukkojen koodien hankkimista ja tähän saimmekin aika monta vinkkiä WayOutin henkilökunnalta pelin aikana. Lopulta kuitenkin selvisimme ulos huoneesta, mutta kelloon jäi vain muutama minuutti jäljelle.


(Kuvat WayOut.fi)

Pakohuonepelin jälkeen istahdimme vielä ystäviemme kanssa alas ja keskustelimme, mitä mieltä olimme WayOutin pakohuonepelistä. Kaikki tykkäsimme pakohuonepelistä todella paljon ja mielestäni se oli ihanan rentouttavaa vaikka kokoajan näytöllä aika väheni ja yritit pohtia lukkojen koodeja. Tunnin aikana unohdin ihan täysin ulkomaailman, enkä miettinyt mitään muuta kuin peliä. Mielestäni pakohuonepeli sopiikin hyväksi irtiotoksi keskelle arjen kiireitä ja stressiä.

WayOutin the Chemist-huone oli niin positiivinen kokemus, että sovimme jo menevämme vielä joku päivä kokeilemaan WayOutin toisen huoneen, the Prisonin.

Jos siis sinulla ei ole viikonlopulle vielä suunnitelmia niin suosittelen menemään testaamaan WayOutin pakohuonepelin! :)

Oletko sinä käynyt testaamassa pakohuonepelejä? :)
4 kommenttia on "WAYOUT / TAMPERE"
 1. Vitsi oon aina halunnu päästä testaamaan tollasta pakohuonepeliä, kuulostaa niin hauskalta :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä testaamassa, oli kyllä todella hauskaa! :)

   Poista
 2. Tuo vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta kokemukselta! Mä oon kans käynyt kerran pakohuonepelissä ja haluaisin kyllä mennä uudelleen :)

  VastaaPoista