keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

METSÄSTYSMATKA VIROON

Heippa vain! Maanantaina kotiuduin myöhään illalla Viron matkalta, mikä oli tällä kertaa (ja ihan ensimmäinen sellainen) metsästysmatka. Isäni on käynyt Virossa ystävänsä kanssa jo vuosia metsästämässä ja on parisen vuotta minua pyydellyt mukaan. Nyt, kun vietän kesälomaa, jota ei varmasti ole luvassa vähään aikaan, niin päätin lähteä mukaan. 


Matka kesti yhteensä neljä päivää ja tarkemmin ottaen menimme Virossa pieneen kylään nimeltä Imavere. Olimme vuokranneet pienen mökin, minkä isäni ja hänen ystävänsä vuokraavat aina. Mökki oli idyllisellä paikalla, maaseudun rauhassa. Vaikka mökki ei ehkä ulkoapäin kovin imartelevalta näytä niin sisältä löytyi kaikki tarpeellinen tämmöiselle reissulle.
Nyt pienenä varoituksena: jos et siedä metsästysasioita tai kuvia kuolleista eläimistä, niin lopeta lukeminen ja postauksen selaaminen tähän.

Päivät koostuivat tosiaan vain metsästyksestä. Aamulla metsälle lähdettiin klo 5 aikaan, josta palattiin aamupalalle klo 9. Päivä nukuttiin ja illalla suunnattiin metsälle klo 20. Itsellänihän kävi todellinen tuuri, nimittäin ammuin heti ensimmäisenä päivä pienen villisian sekä kauriin. Minun ei siis pitänyt herätä ollenkaan reissun aikana aamumetsälle. Onneksi, koska matka oli muutenkin todella raskas.

Toiseksi viimeisenä päivänä emme jaksaneet enää illalla lähteä metsään, kun kaikki olivat saaliinsa saaneet, joten päätimme suunnata katsastamaan Pärnuun. Itse olen käynyt useamman kerran Pärnuussa lentopalloleirillä, mutta oli ihan kiva käydä tässä rauhallisessa kesäkaupungissa muutaman vuoden tauon jälkeen. Kiertelimme parisen tuntia kaupungissa ja kävimme nautiskelemassa kahvit, mutta rannalle asti emme jaksaneet tällä kertaa mennä. 

Reissu oli aivan omaa luokkaansa reissuihin, joilla yleensä käyn. Sanotaanko näin, että mieluummin käyn ulkomailla ihan vain lomailemassa tutustumassa uusiin paikkoihin, mutta täytyy sanoa, että oli tämmöinen metsästysreissukin ihan mielenkiintoinen. 

Nyt olisi vajaa kuukausi seuraavaan reissuun, joten aion nauttia tämän aikaa ihan vain kotioloista :).Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti