keskiviikko 30. tammikuuta 2019

PIENI JA TEHOKAS PUHDISTUSHARJA


Sain Naturelilta testiin Facial Cleansing Brushin, mikä on todella näppärä apuväline ihon puhdistamiseen. Puhdistusharja puhdistaa ihoa, poistaa meikin ja tekee ihosta heleämmän. Kokonsa puolesta puhdistusharja on niin pieni, että se mahtuu hyvin reissuillekin mukaan. Paketissa tulee myös säilytyspussi puhdistusharjalle, joten tätä laitetta ei tarvitse sulloa meikkipussiin.

Ensin hieman ihmettelin laitetta, mutta pakkauksessa tuli selkeät ohjeet kuinka puhdistusharjaa käytetään. Itse käytän Naturel Facial Cleansing Brushia ihonpuhdistamiseen. Tällöin puhdistan ensiksi meikit meikinpoistoaineella, jonka jälkeen levitän kostealle iholle puhdistustuotteen. Sitten kostutan puhdistusharjan ja alan käsittelemään kasvojeni ihoa harjan avulla. Kasvojen alueisiin suositellaan käytettävän 30 sekuntia/alue ja olen kokenut tämän ajan olevan hyvin riittävä.

Ensimmäisellä kerralla hieman säikähdin värähtelevää puhdistusharjaa, koska ihoni on niin herkkä, että mietin jo tekeekö tämmöinen puhdistus iholleni hyvää. Silikoninen puhdistusharja on kuitenkin herkänkin ihon ystävä ja ihon puhdistamisessa ei ollut minkäänlaisia ongelmia.

Naturelin Facial Cleansing Brush on hyvin edullinen mielestäni (14,90€) ja hyvä tuote hankkia, jos kaipaat kasvojenpuhdistuslaitetta, etkä halua maksaa itseäsi kipeäksi. Tämän puhdistuslaitteen mukana tulee myös laturi, joten puhdistusharja ei ole vain muutaman käyttökerran kestävä.

*Facial Cleansing Brush saatu pr-näytteenä.


2 kommenttia on "PIENI JA TEHOKAS PUHDISTUSHARJA"
  1. Onpa mielenkiintoisen oloinen tuote - paljon olen vastaavista laitteista kuullut, mutta koskaan en vielä ole testannut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin lukenut näistä laitteista aikaisemmin, mutta jotenkin ne kuulostivat lukemisen perusteella niin työläiltä :D. Tämä on näppärä laite eikä tosiaan kauaa mene, kun kasvot on käynyt läpi puhdistusharjan avulla :).

      Poista