keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

HEINÄKUUN GLOSSYBOX


Kun viime viikolla avasin Glossyboxin postipaketistaan niin ilahduin todella paljon pirteän värisestä boksista. Boksista löytyi kirkkaita kesäisiä värejä ja pirteä ulkoasu sai jotenkin vielä enemmän odottamaan mitä löytyykään boksin sisältä.

Heinäkuun boksissa oli tuttuja merkkejä ja kaikki tuotteet olivat sellaisia, että ne tulevat varmasti testiin.


De Bruyere After Sun Lotion Monoï - Hellepäiviä ajatellen boksissa tuli juuri sopivasti kosteusvoide, mitä voi käyttää auringonoton jälkeen. Itse en ota aurinkoa, mutta juuri toissapäivänä huomasin, että olkapääni olivat saaneet liikaa aurinkoa, koska olin vain tavallista enemmän ulkona. Tämä after sun tuoksuu todella kivalta ja tuoksu vei minut vuoteen 2005, kun olin ystäväni kanssa Turkissa. Minulla on ollut matkalla mukana jokin tuote, jossa oli aivan sama tuoksu, mutta en saa millään päähäni mikä se tuote oli.


Ikoo Infusions Volume&Refresh kuivashampoovaahto - Ensin luulin tämän olevan ihan tavallinen kuivashampoo, mutta tuotekorttia lukiessani huomasin olleeni väärässä, koska tämä onkin kuivashampoovaahto. En ole koskaan törmännyt kuivashampoovaahtoon, joten on kiva päästä tätä kokeilemaan ja vertaamaan millä tavalla kuivashampoovaahto on erilainen kuin tavallinen kuivashampoo.


Dr. Pawpaw Outrageous Orange Balm - Dr. Pawpaw oli minulle aivan uusi merkki ja nimi sai hieman hilpeyttä aikaiseksi. Tämä oranssin värinen voide on monitoimivoide, mitä voi käyttää esimerkiksi huulilla tai poskilla. Itse olen voidetta kokeillut huuliin ja ehkä oranssihtava sävy ei ole ihan työmeikkiin soveltuva, mutta arkena tämä varmasti tulee käyttöön. Voide tuntuu huulilla miellyttävältä ja tuo huuliin kauniin hehkun.


Popup Beauty Peel Off Glitter Mask - Tämä glitternaamio oli aika hauskan oloinen tuote myös. Tämä on siis kuorittava kimmeltävä naamio, jonka luvataan tekevän ihosta kiinteämmän ja kohotetun tuntuisen.


Glazel Visage Loose luomiväri - Glazel Visage on tuttu merkki ja oli kiva saada näin upean hehkuva luomiväri merkiltä kokeiluun.


Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups Anti-Frizz Sheets - Ikoolta oltiin boksiin laitettu vielä hiustenhoitolappu, minkä pitäisi poistaa hiusten pörröisyyttä. Olen nyt kerran kokeillut hiustenhoitolappua ja se ei oikein vaikuttanut millään tavalla hiuksiini, joten en odota suuria tältä lapulta, mutta toivotaan, että olisin väärässä ja tuote oikeasti toimisi.

Mikä oli sinun lempituotteesi boksista? :)
10 kommenttia on "HEINÄKUUN GLOSSYBOX"
 1. Mä olen testaillut tuota ikoon kuivashampoovaahtoa ja se ei toimi lainkaan. Vaahto ei lainkaan freesaa hiuksia, jonkin verran antaa pitoa mutta siinä se. Toivottavasti sulla toimii 😊

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäsin eniten after sun voiteesta :) Naamioon en aio koskea, kun sen inci-listan vilkaisin ja totesin, ettei se sisällä mitään, mistä voisi omalle iholleni olla mitään hyötyä. Todennäköisesti päinvastoin :D Oli kiva lukea sun ajatuksia boksista!

  VastaaPoista
 3. Minulle tämä boksi ei napannut, aurinkotuotteet ei kiinnosta, ei glitternaamiokaan eikä nuo hiusjututkaan :D aina ei voi miellyttää, muutenhan tämä on ollut ihan ok boksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että seuraavasti boksista löytyisi enemmän tuotteita, joista pidät :). Ehkä olisi kiva, että seuraavassa boksissa olisi esim. meikki- tai kynsituotteita, koska nyt mentiin hius- ja ihonhoitotuotteilla enemmänkin.

   Poista
 4. Ihanan pirteä tuo Monoï-tuubi! :) Olisi varmaan ollut oma suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella pirteä ja kesäinen ulkoasultaan :).

   Poista
 5. Ompas ihana ulkoasu boxilla! :) Eikä sisällössäkään mitään moittimista. Kuivashampoovaahto, en ole itsekään ikinä edes kuullut moisesta :o :)

  VastaaPoista