tiistai 6. elokuuta 2019

HEINÄKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Heinäkuu oli loppupeleissä aika maltillinen loppuneiden tuotteiden osalta. Tuotteiden joukossa oli tuttuja turvallisia, mutta myös sellaisia tuotteita, joita käytin vasta ensimmäistä kertaa.


Marasbe Raspberry Seed Oil hoitosuihke *saatu - Marasben hoitosuihke oli aivan ihana ja sopi hyvin hiuksilleni. Tätä suihketta voisi jatkossakin hankkia.

Victoria's Secret Sheer Love vartalosuihke - Ennen pidin kovastikin tästä VS:n Sheer Love-tuoksusta, mutta en enää viime aikoina. Tuoksu alkoi olla omaan nykyiseen tuoksumaailmaani liian makean tuoksuinen.


Natura Siberica suihkugeeli - Ostin tämän suihkugeelin I Love Me-messuilta, mutta nyt vasta raaskin ottaa sen käyttöön. Suihkugeeli oli ihan hyvän tuoksuinen, mutta ei millään tavalla ihmeellinen.

N.A.E. suihkugeeli - Tämän suihkugeelin tuoksu ei ollut omaan makuuni ollenkaan. Tuoksun takia en tätä enää jatkossa hankkisi.

XZ Vanilla Cafe hoitoaine - XZ:n shampoot ja hoitoaineet ovat ihan peruskamaa ja ne ajavat asiansa. Vanilla Cafe hoitoaine sopii tuoksumaailmaan vaan paremmin talvella käytettäväksi kuin kesällä.


Dermosil puolukkasuihkugeeli - Taas tuli käytettyä yksi pieni putelo puolukkasuihkugeeliä. Koostumukseltaan suihkugeeli on hyvä, mutta edelleen tuoksu on minun mielestäni aika keinotekoinen.

Dermosil Vitamin E deodorantti - Tämä deodorantti oli ihana! Kestoltaan hyvä sekä tuoksultaan. Voisin hankkia jatkossakin.


Essence Volume Booster Las Primer - Essencen ripsiprimeri oli todella hyvä ja tätä putelo kesti todella pitkään. Nyt en ole vain lähikaupoista tätä löytänyt, mutta aion jatkossakin tätä ostaa meikkipussiini.

Lumene Nordic Chic kulmakarvageeli - Meikkipussini vakikalustoon kuuluu Lumenen kulmakarvageeli. Ennen käytin ruskean sävyistä kulmakarvageeliä, mutta kun kokeilin tätä väritöntä niin pidin tästä enemmän. Geeli pitää hyvin kulmat ojennuksessa eikä tuo kulmiin väärää sävyä.

Löytyikö näistä tuotteista sinulle tuttuja tuotteita? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti