sunnuntai 8. syyskuuta 2019

ELOKUUN IHANA SINÄ

*Boksi saatu ihana sinä


Elokuun ihana sinä-boksi yllätti taas positiivisesti, kun avasin boksin ja näin, mitä kauneusboksi piti sisällään. Elokuun ihana sinä-boksi piti sisällään taas paljon luonnonkosmetiikkaa ja olin todella tyytyväinen, kun löysin boksista Mádaraa ja MayBeautya, koska nämä merkit olen todennut hyviksi.


Elokuun boksin avatessa nenään tulvahti voimakas, mutta todella hyvä tuoksu. Heti aloin pohtimaan mikä tuote tuoksuu näin voimakkaalle, mutta sitä ei tarvinnut kauaa arvuutella, kun nappasin tämän Mádaran Volcano kuorintasaippuan käteeni. Saippuaa suositellaan käyttämään kerran viikossa vartalon kuorintaan ja voimakkaan tuoksun takana ovat seetripuun ja limen tuoksut.

Olen nykyään käyttänyt todella usein palasaippuoita, koska niitä tuli viime vuoden joulukalentereista monen monta kappaletta. Olen aina kuvitellut itseni enemmän nestesaippuoista pitäväksi, mutta nyt palasaippuatkin ovat vieneet minut mukanaan. Mádaran kuorintasaippua tulee siis varmasti käytettyä!


Ihana sinä-tiimi oli valinnut omaksi suosikikseen boksin tuotteista Evolven Organic Beauty Nourishing Hair Elixir kosteuttavan hiusseerumin, mutta nyt pitää sanoa, että itse innostuin vähiten tästä tuotteesta. Ehkä tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta tällä hetkellä minulla on niin paljon hiusöljyjä ja -seerumeja jonossa, että tiedän, ettei tälle ole vielä käyttöä.


Innostuin MayBeautyn tuotteista, kun sain heiltä testiin The Incredible Face Maskin, mikä oli todella hyvä naamio. Kavereiltani olen kuullut pelkkää hyvää tästä MayBeautyn Pore Maskista, joten innolla otan tämän testiin.


Ihonpuhdistustuotteena boksissa tuli myös Whamisa-merkin Mini Cleansing Oil, joka sisältää öljyjä hasselpähkinästä sekä jojoban ja arganin siemenistä. Puhdistusaineen tuoksu ei ollut omaan nenääni kovin mieleinen, mutta toivotaan, että tuote olisi tehokas.


Elokuun ihana sinä-boksista löytyi vielä A'pieun Bunny Ears Hair Band-hiuspanta, mikä pitää hiukset pois kasvoilta, kun meikkaa tai puhdistaa kasvoja. En vielä ole ihan varma otanko tätä itselläni käyttöön vai etsinkö tälle paremman kodin. 

Kuukauden boksi oli taas todella kiva ja yksi suosikkiasioistani ihana sinä-bokseissa on heidän tuotekorttinsa. Kortti on selkeä ja isoin plussa tulee siitä, että jokaisen tuotteen kohdalle on laitettu vielä ohjeet kuinka tuotetta käytetään. Vieraammatkin tuotteet siis saavat selkeän kuvan ja niiden testaaminen on helppo aloittaa.

Tuliko sinulle elokuun ihana sinä-boksi? Jos tuli niin, mistä tuotteesta pidit eniten? :)
4 kommenttia on "ELOKUUN IHANA SINÄ"
 1. Ei tullut mutta tässä oli paras sisältö tähänastisista :)

  VastaaPoista
 2. Koska syyskuun paketti ilmestyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, kannattaa asia tarkistaa ihana sinä-verkkosivuilta asiakaspalvelusta.

   Poista