torstai 26. syyskuuta 2019

VIIMEINEN BETTE BOX

Tässä kuussa sain viimeisen Bette Boxin, kun olin pisteitä vihdoinkin kartuttanut sen verran, että sain ilmaisboksin. Täytyy sanoa, ettei tällä hetkellä tunnu ollenkaan pahalta luopua Bette Boxista, koska pitkään boxien taso on ollut omasta mielestäni todella heikkoa. Itse laitan jatkossa bokseihin kulutetun rahan johonkin, mikä tulee oikeasti käyttöön.

Nyt olisi siis aika kurkistaa minun viimeiseen boksiini, eli syyskuun Bette Boxiin.


BIO2YOU all-in-one öljysekoitus - Tämä öljy sopii vartalolle, hiuksille sekä kasvoille, joten plussaa monipuolisuudesta. Todennäköisesti testaan öljyä enemmän vartaloon ja kasvoihin, koska hiusöljyjä on jo kertynyt turhankin monta puteloa.

Yon-Ka Hydra N1-voide - Kosteuttavia voiteitakin löytyy jo todella paljon kaappien kätköistä, mutta mielenkiintoista on kokeilla minulle vierasta merkkiä.


Eat Natural proteiinipatukka - En innostu koskaan, kun näen kauneusbokseissa proteiinipatukoita, koska ne usein jäävät omalla kohdallani syömättä. Taidan tämän viedä töihin, jos löytäisi itselleen maistelijan.

Jordan Fresh Breath hammastahna - Hammastahnat ovat aina hyödyllisiä ja tämä tuleekin varmasti käytettyä.


Ziaja Acai Berry-päivävoide - Olisi ollut kiva saada päivävoiteen tilalle jokin toinen tuote, koska boksissa oli kuitenkin jo Yon-Kan voide. Vielä en tiedä käytänkö päivävoiteen itse vai laitanko sen eteenpäin.

Lumene Blur pitkäkestoinen meikkivoide - Mielenkiintoisin tuote oli tämä Lumenen meikkivoide. Olen usein tykännyt Lumenen meikkivoiteista ja sävy 0 Light Ivory on osoittautunut minulle sopivaksi sävyksi.


Dermosil Rise and Shine ripsiväri - Lumenen meikkivoiteen jälkeen toinen suosikkini oli Dermosilin ripsari. Ripsiväriä käytän lähes päivittäin ja on kiva testata aina uusia ripsiväriä, joten tämä tulee heti testiin, kun saan tällä hetkellä käytössä olevan ripsivärin kulumaan loppuun.


Kenzo World Power-tuoksunäyte - Kezon tuoksu oli omaan nenääni todella voimakas eikä ehkä sellainen, mitä hankkisin täysikokoisena.

Formula 10.0.6 Down To The Pore-mustapääliuska - Mustapääliuska oli ihan kiva lisä boksin täytteenä, koska mustapääliuskoja en ole aiemmin kokeillut.

Yogi Tea Turmeric Chai - Boksiin oltiin laitettu myös yksi teepussi. Itse en ole teen juoja, joten tämä lähtee roskiin tai jollekin tutulleni joka juo teetä. Aika turha mielestäni laittaa kauneusboksiin yhtä teepussia...

Mikä oli sinun lempituotteesi syyskuun boksista?
2 kommenttia on "VIIMEINEN BETTE BOX"
  1. Minä tilasin myöskin boksin pisteillä. Arvasin että siellä on joku Lumenen uusista meikkivoiteista kun Lumenen meikkituotetta mainostettiin. Meikkivoide pelastikin koko boksin joka mullakin oli nyt viimeinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen meikkivoide oli kyllä hyvä plussa :). Eilen testasin sitä ensimmäisen kerran ja ihan oiva meikkivoide oli :).

      Poista