tiistai 22. lokakuuta 2019

I LOVE ME-MESSUT

(Messuliput saatu*)

Viime viikon perjantaina suuntasin ystäväni kanssa Helsingin Messukeskukseen I Love Me-messuille. Viime vuonna kävin messuilla ensimmäisen kerran ja pidin niistä todella paljon. Kosmetiikkapuoli on se mikä minua messuilla kiinnostaa ja osasto kattaa todella paljon eri merkkejä.


Messuilla oli kiva bongata pienempiä suomalaisia merkkejä, joista on Instagramissa nähnyt pieniä vilauksia. Yksi näistä oli Kaurilan Sauna, jonka piste oli todella kaunis ja tuotteet viimesen päälle upeasti aseteltu esille. Kaurilan Saunaan olen tosiaan törmännyt Instagramissa ja sitä kautta kiinnostuin heidän tuotteistaan. Yhden tuotteen hankinkin kokeiluun, mutta tästä lisää seuraavassa postauksessa.
Minulla ei ollut tänä vuonna ostoslistalla mitään pakollista hankittavaa ja budjetti oli minulla 80€. Koin tänäkin vuonna todella ahdistavaksi ihmispaljouden, mikä oli taas syy siihen, että reissumme oli suhteellisen pikainen. Oli vaikea päästä suosituimmille pisteille tutkimaan tuotteita ja sitten, kun vihdoinkin pääsit pisteelle niin heti on joku niskassa huohottamassa ja odottamassa, että itse pääsisi paikalleni. Tämän ihmispaljouden ja metelin takia minulla iski messuilla päänsärky, mikä ei yhtään parantanut fiilistä.
I Love Me-messuilla oli mielestäni tänä vuonna luonnonkosmetiikka tuotu todella hyvin esille ja luonnonkosmetiikkamerkkejä oli messuilla runsas määrä. Jos ihmisiä ei olisi ollut messuilla niin paljon kuin perjantaina oli, niin luulen, että olisimme viettäneet messuilla kauemmin aikaa, koska messuilta olisi varmasti tehnyt esimerkiksi hyviä joululahjahankintoja.I Love Me-messujen kosmetiikkatarjonta oli mielestäni tänäkin vuonna erinomainen ja varmasti kosmetiikan perässä juoksen messuille taas ensivuonna. Ehkä kuitenkin yritän toteuttaa ensivuoden reissun muulle ajankohdalle kuin heti messujen ensimmäisille tunneille.

Mitä mieltä sinä olit tämän vuoden I Love Me-messuista, ahdistiko sinua ihmispaljous?
2 kommenttia on "I LOVE ME-MESSUT"
  1. Mä jouduin tänä vuonna skippaamaan messut kiireiden vuoksi - ehkä hyväkin niin, olisi voinut lompakko olla kovilla! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lompakko kyllä laihtuu helposti noilla messuilla :D.

      Poista