lauantai 5. lokakuuta 2019

SYYSKUUN GLOSSYBOX

Ihanaa, kun syksy on oikeasti saapunut! Minä olen aina ollut syksyn lapsi ja saan virtaa syksyn kauniista väriloistosta sekä kirpsakoista aamuista. Tällä hetkellä fiilis on siis todella hyvä. Minulla on keväästä asti ollut hieman kiireistä ja stressaavaa elämää, mutta kohta on yksi stressinaihe vähemmän, joten tämänkin takia olen todella innoissani tästä syksystä.

Tänään minulla alkaa seitsemän päivän työputki, mutta sekään ei tunnu tällä hetkellä pahalta, koska ensiviikolla vietän syntymäpäiviäni ja vihdoinkin hirvestys alkaa. Lokakuussa on myös tulossa I Love Me-messut, joita odotan innolla. Edellisestä postauksesta löytyy I Love Me-lippuarvonta, joten kannattaa käydä osallistumassa, jos et ole vielä hankkinut messuille lippua :). Arvonnan löydät TÄÄLTÄ.

Ennen töihin lähtöä ajattelin tulla jakamaan kanssanne viime kuun Glossyboxin sisällön. Boksista löytyi yksi tuttu tuote, mutta muut tuotteet olivat minulle aivan uusia tuttavuuksia.


N.A.E Idratazione suihkugeeli - N.A.E:n suihkugeeli tuli keväällä Betteboxin mukana, joten olisin mieluummin testannut jotain toista suihkugeeliä. Iso miinus tämä ei kuitenkaan boksissa ollut, koska suihkugeelit ovat aina tarpeellisia, joten tämäkin tulee käytettyä kuitenkin itse.


Depend 7-day hypridilakka - Syyskuun boksissa tuli Dependin lakka sävyssä Five Star Chic, joka on oranssin sävyinen. Itse en oikein välitä oranssin sävyisistä lakoista, joten todennäköisesti laitan tämän kynsilakan kiertoon.


Pixi Beauty LipLift Max Honey Sheen huulikiilto - Eniten minua kiinnosti boksin tuotteista tämä huulikiilto, koska sen pitäisi tehdä huulista täyteläisemmän näköiset. Sävy myös vaikuttaa siltä, että tätä huulikiiltoa voisi hyvin töissäkin käyttää.


Purple Tree Miracle Balm-monitoimivoide - Purple Treen monitoimivoidetta voi käyttää kasvojen kuivan ihon hoitoon, mutta voide soveltuu myös käytettäväksi muihin vartalon kuiviin alueisiin.


Avant Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer - Tällä hetkellä en omista mitään todella hyvää meikinpohjustustuotetta, joten Avantin meikinalusseerumi tuli tarpeeseen. Seerumin luvataan tekevän ihon mattapintaiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.

Mikä oli sinun suosikkituotteesi syyskuun Glossyboxista?
2 kommenttia on "SYYSKUUN GLOSSYBOX"
 1. Mä olisin tykännyt jokaisesta tuottesta, nyt oli kyllä hyvä boksi! Näitä kauneusbokseja alkaa olla markkinoilla niin paljon että sisältöihin täytyykin jo panostaa että saa ihmiset tilaamaan.
  Mulle taitaa hirvenmehtuu tietää ainakin kahta yksinäistä viikonloppua, siinä mielessä en tykkää mutta kiva että tulee luita koirille ja lihaa ihmisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glossybox on kyllä minut vienyt mukanaan täysin, boksi on ollut aina mielenkiintoinen :).

   Poista