keskiviikko 20. marraskuuta 2019

SUOMEN KÄDENTAIDOT 2019

 
*Messulippu saatu.

Viime viikolla oli taas yksi vuoden kivoimmista reissuista tiedossa, kun otimme Terhin kanssa lauantaina suunnaksi Suomen Kädentaidot 2019-messut. Olemme viimeiset muutamat vuodet käyneet messuilla yhdessä ja aina messupäivää odottaa innolla. 

Tuttuun tapaan olimme paikalla jo ennen ovien avaamista ja lopulta, kun ovet aukenivat, suuntasimme Novitan pisteelle, koska yleensä siellä olemme tehneet eniten lankalöytöjä.Novitan piste ei tälläkään kertaa pettänyt ja ostoskassiin löysi tiensä monen monta ihanaa lankakerää. Onneksi suuntasimme pisteelle heti, koska katselin oman kassavuoroni jälkeen, että taakseni oli muodostunut todella pitkä jono asiakkaita. Taitaa Novitan piste olla messujen yksi suosikkipisteistä :).Novitan jälkeen suuntasimme lähellä olevaan Paapiin-pisteeseen, jossa minäkin tein tänä vuonna hankintoja! Tänä vuonna minulla on tullut into oppia ompelemaan ompelukoneella ja sellaisen saatan saadakin joululahjaksi. Päätinkin siis nyt tuhlata hieman Paapiin kankaisiin, mutta näillä ihanuuksilla en kuitenkaan harjoittele vaan pääsevät työn alle vasta, kun olen päässyt sinuiksi ompelukoneen kanssa. 

Yleensä en tykkää värikkäistä kankaista, mutta Paapiilla on ihanan maanläheisiäkin sävyjä. Paapiin printeistä tykkäsin hirveästi ylläolevasta kettuprintistä.Nappinjan kankaita ihastelin viime vuonnakin ja taas niitä piti käydä hipelöimässä. Kankaiden värimaailma on kauniin hempeä ja voisin hyvin ottaa itselleni Nappinjan kankaista tehdyn paidan tai mekon. Metsolan tuotteita olen Instagramissa katsellut ja hetken aikaa messuillakin kurkittaan Metsolan pisteelle, mitä sieltä löytyy. Metsolan piste oli myös hyvin suosittu, joten oli todella vaikea päästä pidemmäksi aikaa tutkimaan tuotteita.


Olin positiivisesti yllättynyt, kun bongasimme messuilta Onnenpussin pöydän. Olen Onnenpussin tuotteita tutkinut myöskin Instagramista ja ehdottomasti halusin nyt messuilta jonkun tuotteen ostaa kokeiluun. Ostoskassiini päätyi lopulta ihanan tuoksuinen Onni-suolasaippua, minkä tuoksussa vallitsee pirteät sitrusaromit.

Ylläolevissa kuvissa on minun messusaaliini. Budjetissa pysyttiin, joten mielestäni ostokset olivat oikein onnistuneet. Tänäkään vuonna Suomen Kädentaito-messut eivät pettäneet ja messuille suuntaamme varmasti myös ensivuonnakin :). 

Kävitkö sinä viime viikolla messuilla ja mitkä olivat sinun suosikkisi messuilta? :)


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti